Keresés

Részletes keresés

Topikcím:Miért felszínesek a mai vilában nők?
Topikleírás:Sziasztok! Köszönöm a befogadást! Sajnos én azt vettem észre, hogy az udvariasság kezd kiveszni a társadalomból, de főleg a férfiakból, és a legtöbb nőnek mégis ez kell. A nők régen szerették az udvarias, előzékeny férfiakat. Akik kinyitják nekik az ajtót, előre engedik őket és lesegítik róluk a kabátot. De most, a 21. században már szó sincs erről. Ezek mind kihaltak a mai férfiakból, persze tisztelet a kivételnek. De régen ez még megvolt, udvariasan viselkedtek. Eszükbe sem jutott másképp viselkedni. Ha úgy nézzük, ez beléjük volt nevelve. Akkor ez volt a természetes, nem úgy mint manapság. Persze tényleg tisztelet a kivételnek, de az a baj, hogy kivétel nem sok van. Aki meg igen, az szenved. Szenved a megalázástól, a kinevetéstől, a semmibevételtől a nők részéről. Mert nekik azok kellenek akik rájuk csapják az ajtót, vagy épp bunkó módon játszadoznak velük és semmibe veszik őket. Ők a "macsók". Közben pedig nem is egy embertől hallottam már, hogy ez a bunkó, nagyképű stílus amivel előadják magukat, az önbizalomhiány jele. Pont hogy az udvariasság és az alázatosság jelenti az egyensúlyt és a lelki békét. Már csak az érdekelne, hogy akkor a legtöbb nőnek miért kellenek mégis a tapló férfiak?
Kulcsszavak:
Megjegyezhető URL:
Kép: [nincs]
Létrehozó:AndalicsLászló
Létrehozás dátuma:2021.05.21 10:05
Státusz:aktív

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!