Keresés

Részletes keresés

Topikcím:Túl sok reklám az előfizetett adókon
Topikleírás:Több mint 25 éve használom az online csatornákat is. Média box-on lehetőségem van megszakítás nélküli film nézésre. YT, ChomeCast stb is fut. Tavaly ősz óta azonban elfogadhatatlan mértéket foglalt el a hazai - előfizetett tv műsorokban is - a minősíthetetlen, nem az adásfolyamon feljegyzett reklám, magunkat ajánljuk stb. - adásidő. Egyszerüen, ha a kb. 80-100 előfizetett csatornából végre kiválasztok egy nekem is tetsző adás címet, akkor az esetek 80 %-ban valamilyen más tartalom, nem a kiválasztott műsor jelenik meg a képernyőn, valami harsány, villogó, üvöltő - valami... Elég volt ebből. Gondolkoztam azon, hogy nem is nézem, és csak monitornak használom a készülékeimet. De akkor miért fizessek is elő bárhová? A Netfix-es választék talán már nem az én korosztályomat célozza meg (60+), arra jó a régi napster helyett is elérhető p2p kínálat, DE ez a megoldás csak arra jó, hogy ne változzon semmi! Túl olcsón adják a TV csatornák a reklámidőt és e miatt minket, nézőket semmibe véve tolják túl, nagy adásidőben a kereskedelmi tartalmukat felénk. (Nagyon finoman írtam le azt, hogy nem tisztelik az előfizetőiket a tv társaságok.) Az lehet a megoldás, hgy le kell mondanom az előfizetést, bármennyire is sajnálom. Mert, ha csak nem nézem az adásaikat, de előfizetek, attól nem változik semmi. DE akkor mit hallgassak háttérben? Ötleteket adhatnátok "egy belgának" nem egyik oldal- másik oldal pártoló csevegő netes rádió, vagy podcast, yt csatorna, vagy érdekes tartalom szolgáltató elérhetőségéről. Nem érdekelnek egyik párt - másik párt marketinges tartalmai. Ti merre futottatok a reklám dömping elől? Köszi a válaszokat. Bessy
Kulcsszavak:
Megjegyezhető URL:
Kép: [nincs]
Létrehozó:Bessy
Létrehozás dátuma:2020.02.22 17:17
Státusz:aktív

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!