Keresés

Részletes keresés

Topikcím:Hova vigyem a családot télen?
Topikleírás:Sziasztok, szeretném kérni a tanácsotokat, tényleg kicsit meg vagyok akadva ezzel a kérdéssel. Januárban szeretném elvinni a családomat nyaralni és az alábbi szempontok lennének fontosak: - Napos, meleg, száraz idő - Jó minőségű, All inclusive szállodák - Tiszta, kék tenger A feladat könnyűnek tűnik elsőre, de mégse az, elmondom, hogy mik voltak a kalapban: Mauritius/seychelles/Miami kiesett az időjárás miatt Thaiföld/Phuket/Khao Lak és Sri Lanka: Gyenge szállodák, All inclusive szinte teljes hiánya, vagy ha van is, nagyon limitált. Phuketen kevés közvetlen tengerparti elérésű szálloda van. Khao Lak-on találtam a Sands-at, ami jó lenne, de az is elég limitált All inclusive és nincs az a pezsgő feelingje, mint a mexikói , Riviera Maya-s szállásoknak. (tehát az lenne a favorit, etalon, de most jönne ez a rész, hogy azzal meg mi a probléma). Riviera Maya/Mexikó: Januárban annyira nem jó az idő min Thaiföldön, néztem időjárási visszatekintőket, vannak 22-23 fokos esős napok, de összességében ez még elfogadható lenne , mert sok a 28 fokos nap is , DE a tengerifű, hínár elég sok és a tenger minősége kétséges. Zanzibár: Jó lenne az időjárás, van 1-2 szép szálloda, de nem érzem azt, hogy ez ideális lenne, mint első, egzotikus úticél, szerintem azoknak való, akik már jártak több helyen és vágynak egy kis pluszra, egzotikumra. Emellett ami ettől visszatart: Túl nagy szegénység, iszonyű drága All inclusive szállodák, betegségek fokozottabb kockázata?!. Szóval Zanzibár felé nem húz a szívem, de jobb híján, ha más nem marad, még szóba jöhet. Maldív szigetek: Gyönyörű idő, szép tenger, de horror árak még szolidabb szállodák esetén is és félek hogy a gyerekek 3-4 nap után unatkozni fognak. Szóval remélem értitek a dilemmámat. Mexikó/Riviera Maya lenne az etalon, ami a feelinget, a szállodák minőségét illeti, úgy, hogy azért nézni és látnivaló is, de ott meg ott van a tengerifű. Mi lenne a javaslatotok? Mit érdemes megnézni? Illetve választani? MÉg annyi, hogy Azért is tetszik jobban Mexikó, mert fényes, pezsgő, vibráló, hatalmas szállodák, Maya kultúra , de Thaifölld (és tudom hogy sokan azt fogják mondani hogy az szebb és jobb) számomra nem annyira barátságos a fotókon. Sokszor ködösnek tűnik az idő, nagy felhők, pára, mégha tudom, hogy január száraz évszak és nyilván akkor napos idővel találkoznék, de akkor még ott van, hogy a Mexikói hotelek AI szolgáltatásához képest konkrétan menzát kapnék Thaiföldön. (reggeli, ebédmenü, vacsoramenü). Minden tanácsot örömmel veszek! Köszönöm!
Kulcsszavak:
Megjegyezhető URL:
Kép: [nincs]
Létrehozó:Tamas Juszt
Létrehozás dátuma:2019.08.14 09:30
Státusz:aktív

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!