Keresés

Részletes keresés

Topikcím:Elhagyott ,megcsalt,
Topikleírás:Üdv... Kezdeném is egy nem épp boldog stroryval .,élettarsam 13 év együtt élés után keresett egy új szerelmet dobott mindent amit ugymond együtt építettünk fel. Kertes családi ház két autó csoda szép 6 éves kislany. Azt mondta élni akar ,mert 34 éves és úgy érzi nem élt eleget, Nekem jo munkám van jó fizetéssel , ő egy közeli óvodában dolgozik ahová a kislányunk is jár. Tehát minden felépítve várhatjuk a nyugodt életet koncentrálva egymásra erre ő bumm , nagydumas örök szingli auto nepper karjaiban boldogan 2 honapja. Nehéz túllépnem, nagyon sokan támogatnak , sőt van egy nő akivel nagyon megértjük egymást. De nem tudok szabadulni a mult emlékeitől. Az exem hagyja a kiskapukat felém , de nem tudom ,hogy azert mert bizonytalan vagy csak biztonság érzet kell neki már tőlem? Tanácstalan vagyok teljesen... Mi ilyenkor a helyes ? ő azt állítja neki lányunk a legfontosabb hát ha igy lenne nem tett volna ilyet. Lehet egy kapcsolat lapos vagy csak nyugodt? Hibasnak annyiban tartom magam hogy elhanyagoltam a lelki dolgokat vagy inkább nem vettem észre ,mert szinte együtt nöttunk fel lett családunk stb... Várom a tanácsokat és hozzászolásokat.
Kulcsszavak:
Megjegyezhető URL:
Kép: [nincs]
Létrehozó:Törölt nick
Létrehozás dátuma:2018.11.01 08:03
Státusz:aktív

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!