Keresés

Részletes keresés

Topikcím:víz-szennvíz bekötése kis faházba
Topikleírás:Tiszteletem! egy hét múlva költözök ki egy kis 18 m2-es faházba, nincs benne semmilyen víz, se wc. Teljesen 0 vagyok a témában. Lett volna segítségem, de most derült ki, hogy mégse ... úgyhogy bajban vagyok. Abban szeretnék segítséget kérni, hogy (házba hidrofortól (házi vízmű?) a vizet) - mnilyen hidrofort kellene venni (sajnos muszáj minél olcsóbbat, nem tudom a 22.000 ft-osak mire jók, milyen minpségűek) (a fúrt kútról nincsenek még információim, hogy milyen átmérőjű esetleg ... - a hidrofortól milyen csövek, csavarok kellenek a házig - a házba bevezetéshez milyen csonkok, - tarthatja-e maga a vízvezeték a csapot, vagy mindenképp felxibilissel kell megoldani? - milyen menetű csapot (mosogató, kádcsap) érdemes keresnem jofogáson? kb. 10m-revan a háztól a fúrt kút - 120 cm-re kell leásni 40 cm szélesen? (ha jól tudom, 100-120 centi a vagyhatár, és ott már nem kel zsigetelni a vízvezetéekt) - a vizet a ház alá be kell hozni, és onnan kell felvezetnia házba? (gondolom kívülről nem lehet bevnni, a ház alól kell felhhozni) - hogy lehet egy vízvezetékre 4 csapot feltenni? (fürdőkád, mosogép, mosogató, wc-tartály (mosdó be se fér, annak nem is lesz csapja valszeg) (szennyíz) - egy 3x3x2-m derítőt zsalukővel lehet a legolcsóbban mkihozni? Vagy van olcsóbb megoldás is? - szennyvízcsőnek 130-as PVC jó? - 20 m-re miket kell venni? - a ház alá hogy történik a bevezetése? - hogy lehet a wc-t, a mosoógépet, és a mosogatótálcát rátenni? elnzést kérek a rengeteg kérdésért, csak reménykedem benne, hátha menne ezek közül valami is ...
Kulcsszavak:
Megjegyezhető URL:
Kép: [nincs]
Létrehozó:noml01
Létrehozás dátuma:2015.10.06 12:25
Státusz:aktív

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!