Keresés

Részletes keresés

Topikcím:forum.sodika.org
Topikleírás:Ezt a levelet egy másik jogi fórumra írtam, de bemásolom ide is. Tisztelt Szakértők! Évek óta létezik az alábbi fórum, melynek névtelen és arctalan tagjai szervezett zaklatással foglalkoznak. Értenek az informatikához, proxy szerverek mögé bújtak, lenyomozni valószínűleg nem lehet őket. Állításuk szerint a szerver is olyan országban van, ahonnan nem adják ki hatósági megkeresésre az ip-címeket. http://forum.sodika.org/ Ez egy internetes trollbanda, akik unalomból és szórakozásból találomra választanak ki maguknak nekik nem tetsző személyeket, és rájuk szállnak. Gyakori, hogy következő áldozatok egy korábbinak a környezetéből kerül ki. Ugyanis gyakran dicsekednek azzal, hogy XY áldozatuknak úgy tudnak a legtöbbet ártani, hogy rászállnak annak környezetére, barátaira, családtagjaira, és azokat zaklatják, és tudatosítják velük, hogy ezt XY miatt csinálják, hogy ellene hangolják őket. Létezik egy oldaluk, ahol konkrétan felsorolják, hogy kik azok a személyek, akikre rá vannak szállva, melléjük általuk viccesnek gondolt jellemzéssel. Én is köztük vagyok... http://sodipedia.sodika.org/index.php?title=Ki_kicsoda_a_snecol%C3%B3gi%C3%A1ban%3F Felsorolnék néhány dolgot, ami az elmúlt időszakban műveltek velem. Onnan tudom, hogy ők voltak, mert ezeket a dolgokat a fórumukon rendszerint bejelentették előre: 1. Telefonon zaklattak. Éjszaka hívogattak, folyamatosan, és miután felvettük a kagylót, letették. 2. Rendszeresen dohányt rendeltek a nevemben a címemre külföldről. Folyamatosan kaptuk a külföldi dohánykereskedőktől az telefonívásokat adategyeztetés céljából, úgy kellett visszamondani mindet, mondván, hogy nem mi rendeltük. A banda célja, amit szintén leírt, hogy illegális dohánykereskedőnek állítson be, és amellett, hogy dohányt rendeltek a nevemben, állításuk szerint a rendőrségre és a NAV-nak is küldözgettek névtelen bejelentéseket, miszerint illegális dohánykereskedő vagyok. Többször kértem őket a fórumon, hogy fejezzék be a zaklatást, de nem tették, hanem csak vihorásztak és "magasabb fokozatba kapcsoltak". 3. A telefonszámommal kábítószerhírdetést adtak fel az interneten, és azt terjesztik rólam, hogy kábítószert is árulok. Rendszeresen leírják a fórumukra a nevemet, a címemet és mellé, hogy "kábítószerkereskedő". Ez azért is kínos, mert amellett, hogy rágalmaznak, ha valaki rámkeres a Google-n, ki fogja dobni a találatokat. Állításuk szerint névtelen bejelentéseket írnak a TEK-nek, hogy kábítószert árulok, amellett, hogy teleszórják ezzel a hazugsággal az internetet. Az a céljuk, és ezt leírták, hogy "rám rugja az ajtót a TEK", és börtönbe vagy diliházba juttassanak. A telefont időközben lemondtuk a zaklatások miatt. 4. Magyarországi áruházakból, szexshopokból rendelnek a nevemben termékeket, amiket ki is hoz a futár, és úgy kell őt visszaküldeni az áruval. 5. A nevemben beirkálnak különböző internetes oldalakra. Színházak és celebek internetes oldalának a vendégkönyveibe irkálnak a nevemben "buzikommenteket", hogy homokos vagyok és szerelmes vagyok beléjük, és ehhez hasonlók. 6. Fenyegető leveleket küldözgetnek a nevemben politikusoknak. 7. Kedvelt szórakozásuk, hogy akikre rá vannak szállva, azokat feljelentgetik egymás adataival a NAV-nál. Állításuk szerint az én adataimmal sorra jelentik fel a környék vállalkozásait, azzal a céllal, hogy ellenem uszítsák őket. Röviden ennyi. Sorolhatnám még a bűncselekményeiket. Nem én vagyok az egyetlen áldozatuk, másokra sokkal régebb óta vannak rászállva, és sokkal szemetebb dolgokat művelnek velük. A kérdésem az lenne, hogy mit tanácsolnának? Válaszukat előre is köszönöm.
Kulcsszavak:
Megjegyezhető URL:
Kép: [nincs]
Létrehozó:áldozat0000
Létrehozás dátuma:2014.10.28 13:30
Státusz:törölve

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!