Keresés

Részletes keresés

Topikcím:HUSZ - kérések, kérdések, problémák
Topikleírás:
Ez a topik tárgyszerű panaszok, kérések, kérdések megfogalmazására vagy moderátori segítség igénylésére szolgál. Más topikokból áthozott vita szankciók terhe mellett ellenjavallt. A problémák tisztázásában sokat segít, ha linket kapunk a kifogásolt dologra, vagy pontos topikcímet és hozzászólás-számot.Kezd elharapózni egy elég káros divat: "kérem a nickem és/vagy hozzászólásaim törlését" jeligére. Ezzel kapcsolatban az alábbi két intelem szívlelendő meg:
1.) Az Index.hu Rt. a Fórum moderátoraira ruházza azt a jogát, hogy azokat a fórumhozzászólásokat, amelyek megsértik az itt olvasható pontok valamelyikét, vagy amelyek megsértik a moderálási alapelvek valamelyikét, eltávolítsák. Szintén a moderátorokra ruházza azt a jogot, hogy e szabályok súlyos megszegését követően a felhasználó regisztrációját megszüntethetik.

2.) ...A hozzászólás közzétételével a regisztrált felhasználó lemond - az üzemeltető bármely fórumán, bármilyen formában közzétett – hozzászólása feletti rendelkezési jogáról...
Üzemeltető nyomatékosan felhívja minden regisztrált felhasználójának szíves figyelmét arra: alaposan és körültekintően mérlegeljék, milyen tartalommal, milyen formában teszik közzé hozzászólásaikat! A mérlegelés során vegyék mindenképpen figyelembe, hogy a fórumokat archiválja az üzemeltető, ezért bárki által, több év elteltével is visszakereshető egy-egy regisztrált felhasználó akár összes hozzászólása!

A problémádat itt is jelezheted: huszmodi@gmail.com

support@inda.hu
Kulcsszavak:
Megjegyezhető URL:eletmod/moderacio/huszmod
Kép: [nincs]
Létrehozó:Gépház
Létrehozás dátuma:2014.01.19 06:06
Státusz:aktív

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!