Keresés

Részletes keresés

Topikcím:Két nő között kell választanoom.
Topikleírás: 20 éves házasságom során két gyerekem született, akiket mindennél jobban szeretek. Ők most 13 és 10 évesek. A házasságom harmonikusan működött egészen 2009-ig:akkor a feleségem szerelmes lett egy férfiba. Azért, hogy a családot egyben tartsam és a feleségemet visszakapjam, bármire hajlandó voltam: ajándékokkal halmoztam el, utazásokat kapott,nem kellett dolgoznia, családi ház építkezésébe fogtunk.... Időközben ez a próbálkozás minden pénzemet elvitte, anyagilag teljesen padlóra kerültem (korábban luxus életet tudtam biztosítani nekik). 2012 egyik délutánján újra arra mentem haza munka után, hogy a feleségem megbeszélte a gyerekekkel, hogy holnaptól két otthonuk lesz, mert ő újra talált magának valakit (egy huszonéves, korban sem hozzáillő kisfiút). Elköltözött, én pedig később találkoztam egy számomra kedves lánnyal. 29 éves, gyermektelen, szakmájában sikeres, vonzó nő. Gondoskodó, és elhalmoz a szerelmével, rajongásával. Olyan figyelmet és törődést kapok tőle, amit korábban még sohasem tapasztaltam. A szexuális életünk is olyan, amilyet álmodni sem mertem volna. Neki anyagiakban nem tudok már semmit sem nyújtani, igaz, ezt nem is várja el. Elfogadta a gyerekeimet és ők is a barátnőmet. Ezt a kapcsolatot viszont beárnyékolja a mai napig tartó válási és gyermekelhelyezési procedúra. Egyre többet vitázunk, mert a barátnőm türelmetlen, rosszul viseli a kialakult, nem egyértelmű helyzetet, és azt, hogy a feleségem a gyerekeket is felhasználva újra vissza akar költözni hozzám. A fiatal fiúcska hamar lelépett mellőle, most újra nálam próbálkozik. A bírósági tárgyalásunk dec. 4-én lesz, addig tiszta vizet kell öntenem a pohárba. Vissza kell fogadnom a hűtlen feleségem a család kedvéért vagy merjek belevágni az ismeretlenbe a barátnőmmel?
Kulcsszavak:
Megjegyezhető URL:
Kép: [nincs]
Létrehozó:Törölt nick
Létrehozás dátuma:2013.11.14 14:50
Státusz:aktív

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!