Keresés

Részletes keresés

Topikcím:Összes tolvaj, rabló már meg van fogva?
Topikleírás:Helyszín: Nyugati Pályaudvar Időpont: Ma kora reggel (is) Kora reggel jövök a vonattal, és azt látom, hogy az utóbbi időben (szerintem helyesen) megszüntetett, kerítésnél álldogáló jegyellenőrök rendőrökkel együtt kérik a jegyeinket, bérleteinket. Ahogy megyünk kifelé, és mutatjuk a bérletet, akik (rossz szokás szerint) elmennek az ellenőrök mellett, azok a rendőrök által visszatereltetnek. Most hagyjuk ki a topic szempontjából azt a vonulatot, hogy nyilván mindenkinek kell jegyet vagy bérletet venni, ez természetes, és ellenőrzésre is lehetőséget kell adni, de mindezt miért karhatalmi segítséggel? Újra megkérdezném, amit a topic címében kérdeztem: Az összes tolvaj, rabló, garázda, gyilkos már meg van fogva? Mindenki a hűvösön csücsül és a szerveknek nincs jobb (és fontosabb) dolga, mint a jegyellenőröknek segíteni??? Mert ha így látják, akkor jelentkezzenek pl. a váci kollegáiknál, ahol TIZENKEZZŐ TELEPÜLÉSRE JUT KÉT JÁRŐR, és egy rablásnál (NEM BETÖRÉSNÉL!!!) 20 PERCBE TELIK, míg kijön a segítség! Vagy például a barátnőmhöz Albertírsán sajnos éppen a legutóbb törtek be, és több, mint 50 (ÖTVEN!!!) percbe tellett, hogy rendőrt lásson, úgy, hogy telefonáláskor közölte a diszpécserrel, hogy konkrétan szembetalálkozott a betörővel és ő riasztotta el!!! Nem igazán motiválta őket a tény, hogy nőként milyen iszonyú félelem egy ilyet megélni. Tudom, hogy a kis járőr, a tizedes nem maga választja a napi feladatait, őket is vezénylik, de fontos lenne, hogy ők maguk is harcoljanak azért, hogy a munkájuknak értelme legyen, hogy azt tehessék, amire ők ki lettek képezve. Adófizető állampolgárként én például biztos, hogy nem erre adtam a pénzt, hogy MÁV-kalauzként funkcionáljanak. (Ilyen munka mellett például felesleges harcolni azért, hogy 10-15 évvel korábban nyugdíjba mehessenek, mint az átlagemberek)
Kulcsszavak:
Megjegyezhető URL:
Kép: [nincs]
Létrehozó:Coke Girl New
Létrehozás dátuma:2011.12.06 09:30
Státusz:aktív

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!