Keresés

Részletes keresés

Topikcím:ASUS-tól ne vegyél lcd-t!!!
Topikleírás:Az ASUS cég termékei valaha a lejobb hardver márkák közé tartoztak és a cég a legjobbak közé, sőt sokak szerint az alaplapok királya. Nos mára odáig süllyedt e vállalat, hogy LCD monitorait nem hajlandó korrekten, garanciálisan javítani, cserélni. Újonnan vettem egy 22 colos LCD-t, megjelent egy JÓL LÁTHATÓ, ZAVARÓ piros pötty (ha fekete a háttér akkor látszik) Nos a cég szerint ez így jó ahogy van, nézegessem a piros pöttyöcskét, hiszen ez még egy bizonyos pixel szabványon belül van, így erre nem vonatkozik a jótállásuk. Az hogy a termék értéktelen így és megfelelően használhatatlan, nem érdekli őket. Fogyasztóvédelmi felejelentést tettem, az Amnesty Internationalt megkerestem, polgári és büntetőjogi pert fogok indítani és kártérítési pert. Bármeddig elmegyek, Hágába, Strassburgba akárhová, mert ez tűrhetetlen, felháborító bűncselekmény! Nem a 35 ezer forint itt a probléma, hanem az elv, hogy pofánköpik a mulitk a vásárlót. Továbbá a hetek óta tartó idegesség miatt több milliós pszichés kártérítést követelek... E topikba az ügyek fejleményeiről mindent beírok.
Kulcsszavak:
Megjegyezhető URL:
Kép: [nincs]
Létrehozó:Törölt nick
Létrehozás dátuma:2011.04.04 19:37
Státusz:aktív

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!