Keresés

Részletes keresés

Topikcím:CHF alapon érdekes eset!
Topikleírás:Sziasztok! 160.9forintnál vettem kocsit.Mégi az elmult 3 honap óriási forintszárnyalása ellenére csupán alig több mit 250Ft!! jóváírást kaptam 20080327-20080704 ig! Hogyan lehet ez???? Írtam egy levelet a banknak is: Íme: XXX rendszámú Suzuki SWIF típ. Gépkocsimat 2008.03.27.- én vásároltam meg önökön keresztül. A szerződésen a 160.9 chf/forint árfolyamot jelölték meg. Több hivatalos forrás szerint is (MNB,BUDAPESTBANK,OTPBANK,IRIDIUM,egyéb médiák) szerint napi szinten követem a tőzsdét, és az árfolyamadatokat is. Még óvatos számításaim szerint is jelentős eltérés mutatkozik az önök mostani értesítője alapján kiszámolt körülbelül 268(?)Ft (pontos összeg számszerűleg most nem áll rendelkezésemre) jóváírásra amit 20080705 ig tartó időszakra jelöltek meg. 2008.03.27.-től a 160,9 forintos árfolyam kb 5-7 nap után erősödő forint miatt stabilan 160,9 forint alá sülyedt!kb 35. nap elteltével már jelentős átlag 15 forinttal gyengült a chf és kitartott! Jelenleg is stabilan a 150 alatti az elmúlt havi átlag konkrétan 145.03Ft! Kérdésem: Mikor kapom meg a havi több ezer forintos jóváírásomat a 2008.04-07 hónapokra? Hol tudok tájékozódni napi szinten az önök által meghatározott irányadó CHF középárfolyamról? Konkrét példámat alátámasztva egyforma futamidővel 2 honappal korábban vásárolt gépkocsinál amit 158,4CHF forintos árfolyamon vásároltunk kevesebb (1.5M) tőkehitelre. Családi autónknál már 2 honapja jelentősen kevesebb törlesztőrészlet érkezett(ebben a hónapban 3468 ft ) Kb ezt az összeget hiányolom most.(hiszen magasabb hitel, magasabb CHF árfolyam miatt ennyi lenne a minimum) Kérek tanácsokat! Ugye JOGosan reklamálok???? Lehet olyan eset, hogy nekik van igazuk, és csupán 268 forint jár?
Kulcsszavak:
Megjegyezhető URL:
Kép: [nincs]
Létrehozó:zlota
Létrehozás dátuma:2008.07.23 21:41
Státusz:aktív

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!