Keresés

Részletes keresés

Topikcím:Magánszemélyként szeretném beperelni
Topikleírás:Magánszemélyként szeretném beperelni vagy feljelenteni a Gy.F. miniszterelnököt, vagy az MSZP-t ! Én szavazójoggal rendelkező magyar állampolgár vagyok. Saját szavazójogommal rendelkezve elmentem szavazni és megtettem a voksomat. Most úgy érzem jogosan felelőst keresek, mert becsaptak. Most teljesen mindegy, és írhatják nagy MSZP-s rajongok, hogy a másik párt is becsapott volna, mert én nem őrájuk szavaztam. Másrészt pedig akikre én szavaztam azok nyertek. Harmadrészt pedig az előző választási ciklus is ők vezették ezért joggal mondhatom mindent tudtak, és mint „beismerő” beszédükben ismertették szánt szándékkal nekem nem mondtak igazat. Szeretném megkérni a hozzám hasonlóan(MSZPre) szavazókat ne offolják tele a topicok mindenféle más pártállást tükröző negtív kritikákkal. Csak a témát elősegítő hozzászólásokat szeretnék, hogy hogyan és miként tudnám ezt megtenni, és ötleteket várok, hogy milyen lehetőségeim vannak amiket - mivel nem vagyok jogász- nem ismerek. Várom továbbá olyan személyek segítségét akik jogi oldalon tudnának támogatni egy szerintem precedens értékű perben.
Kulcsszavak:
Megjegyezhető URL:
Kép: [nincs]
Létrehozó:zlota
Létrehozás dátuma:2006.10.13 09:47
Státusz:aktív

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!