Zimizumi Creative Commons License 2010.05.03 0 0 29957

hát szerintem nem csak öregkorunkban, hanem már kiskamasz korukban is :-DDDD

 

nálunk az iskolában nincs osztályonkénti ünneplés. készítettek ajándékot a gyerekek a suliban (technika órán és napköziben is), amit vasárnap kaptam meg dalolás és gitározás kíséretében. (jut eszembe, felvették Barnabást gitárra és most állandóan pötyög). az iskolában évente egyszer van egy össz-iskolai koncert, ahol minden csoport szereplési lehetőséget kap, és ezt nevezték ki anyáknapi koncertnek. most szombaton lesz.

 

Gergiéknél az oviban szerdán lesz az anyák napja, ami abból áll, hogy amikor megyünk a gyerekért, behívnak minket a nagymamával és leültetnek egy külön kis elszeparált, feldíszített sarokba, ahol a gyerkő mond egy verset anyának és egyet nagymamának, majd puszi, virág, ajándék jár. nagyon kis intim ünneplés, de így is eléggé szégyellősek a gyerekek. hogy milyen verset mond és milyen ajándékot készített, na az számomra még titok - a gyerekből nem lehet kihúzni.

 

ha picsogás nincs is, de bizony elérzékenyülés van. most vasárnap is annyira helyesek voltak, amikor odabújtak hozzám és nem csak engem, hanem egymást is megölelték.

Előzmény: gombfoci (29956)