feribá-mester Creative Commons License 2010.05.02 0 0 26557
No kartácsok, mosmár átőtöztem!

Találkoztam egy jómunkásemberrel akinek van ez a mittudomén szerkentyűje, ami az atomtámadás ellen nem de igen véd viszont , az akkumulátorbúl veszi ki a zoxigént.
Nem csak hidralikája van hanem három gumikereke, 1000 wattos motorja szóval minden van rajta ami a közlekedéshez szükséges.
Amerikai gyártmány, nagyon megkímélt állapotban, , most vásárolt bele új akkumulátort.
Kétméterrűl nem vehettem fel, viszont meggyőződtem róla hogy nem egy barkácsolt szerkezet. Akkutöltőt is ad hozzá és garanciát vállal az esetleges javításra.
Egyébként egy ezermester, istenfélő, jelenleg ő is rokkantnyugdíjas majdnem velem egykora születésű.
Egyebet most nem tudok elmondani, már jelentkeztek régi brigádtagok komoly felajánlással, bízom benne hogy egy újabb átadás témája fog hamarosan létrejönni.

A zengedélyt a magam részirül megadom, magam is nyugdíjamból 10 ezres támogatást ajánlok fel.

Mint korábban most is vállalom a gyűjtés bonyolítását: OTP számlaszámom:

11773449-00594770-00000000 kedvezményezett Bogdányi Ferenc. Közleménybe kérek egy email címet, hogy a megérkezésről visszaigazolást küldhessek.

Mosmár tényleg kikapcsolok, üdv. feribá-mester!