ozik Creative Commons License 2010.05.02 0 0 21001

Szia Bandos!

 

Februárban voltunk két szigeten ez első szigetünk a Baros volt. Ő egy nagyon szép sziget tipikus Maldiv feelinggel. az Alila egy nagyon extra, modern luxus sziget.

Belföldi járattal mentünk Kadhehdhoo-ra onnan egy óra motorcsónak és ott voltunk a szigeten. Az elején kicsit fura volt mert annyira más volt mint az eddigi szigetek ahol voltunk. De nagyon hamar jól éreztük magunkat!

50 Villa van a szigeten ez már eleve adta, hogy szinte alig találkoztunk emberekkel és még csak 25 villa volt lakott.

A haus reef miatt választottuk a szigetet. A férjem végignézte az összes szigetet a Mondomaldivon és kiválasztotta a 4-es reeffel jelzett szigeteket ami azt jelenti, hogy a szigetet körülveszi a reef. Hát ilyet még nem láttunk! Hatalmas korallok rengeteg szines hal.Sajnos a Baroson elromlott a vizalatti gépünk ezért itt nem készült fotó. Én kicsit féltem a koralloktól annyira sok volt és mikor befelé úsztunk nagyon kellett vigyárni nehogy felsértse a hasunkat és persze,  nehogy kárt tegyünk bennük. Annyira sekély víznél is tele volt korallokkal. Mikor kint voltunk és a mélység elénktárult már nem volt annyira félelmetes. Ennek az előzménye, hogy elvágta egy korall a lábam a Baroson ezért kicsit óvatos voltam.

Kimondottan ajánljuk a szigetet annak akikk szeretik a hasukat! Az eddigi legjobb ellátásban volt részünk. Minden étkezés a reggeli is beleszámítva egy specialis a la carte volt. Annyit ehettünk az éttlapról amennyit akartunk és mindent frissen készítettek. Minden asztalhoz kijött a Srilanka-i Chéf és bármit elkészített amit kértél! Mi Gundel Palacsintát ettünk....Minden étkezéskor és a szobában is annyi ásványvízet kaptunk amennyit akartunk ez ingyenes volt. Mivel a szigetnek saját víztisztító és palackozó üzeme van. Az internet ingyenes kéát szuper Apple géppel. A vezetőség nagyon figyelmes! Minden kérés pillanatok alatt teljesítve volt.

Érdekesség az építészet, egy singapouri építész tervezte a szigetet nagyon modernre sikeredett. Ajánljuk a spát a többi szigeten is megtalálható Mandarin cég üzemelteti. Itt megjegyzem Neked, hogy a Spa vezetője nagyon dícsérte a szigetet ahova most mész. Ott is Ők vannak a spával....

Figyelve a hagyományokra és oldva a modern légkört minden délután ingyenes tradicionális Maldív teázás és Maldív konyha kostolás volt a Maldív étteremben.

Hát egyenlőre ennyit ha van kérdés örömmel válaszolunk!

 

Szép nyaralást Nektek és nagyon várjuk a beszámolót mert ezt a szigetet állandóan nézzük a katalógusokban!

Üdvözlettel:ozik

Előzmény: Bandos (21000)