Rannek Creative Commons License 2010.05.01 0 0 20997
Nos!

Csak hogy talán picit vissza zökkentsem a fórumot legalábbis megpróbáljam kizökkenteni kedves topicos társaimat eböl a tipikus magyar viselkedésből meg írnám a Sun-os élménybeszámolóm (a tipikus magyaron nem kell megsértődni minden nép a maga keresztjét viseli).

Szóval Dubai-on át mentünk 4órát várakoztunk ott. Ettünk ittunk kártyáztunk eltelt az idő. REggel 10 fele érkeztünk Malera aztán a felejthetetlen Hidroplán. MEgérkeztünk gyönyörű volt valóban szép elfoglaltuk a helyünket 400-as szoba nem tudom szerintem az a partszakasz a legszebb és a legjobb de kinek a pap kinek a papné (nekem a pap lánya kéne :D) na mindegy. 12-kor elmentünk ebédelni isteni halak annyi halat pedig már voltunk jó néhány ilyen kaliberű helyen nem is láttam istenien finomak voltak:) A pincérünkkel egyáltalán nem voltunk megelégedve de hát istenem:) Szintúgy a legtöbb sráccal ott a fő büfébe más országokba is vannak lassú emberek de ott az már rekordot döntögetett tőlük aztán szomjan is halhattam volna. Amúgy all-inclusive-on voltunk mi rengeteget iszunk (3 fő) Illetve az étkezéseket sem szeretem kihagyni a családom többi tagja simán kihagyná:D NA szóval 1 délelött esett nekünk addig is elvoltunk a víz gyönyörű szép halak cápák ráják minden tényleg szuper ám amin nagyon meglepődtem hogy néha elégé koszos. A spa szolgáltatások valami isteniek voltak:) Viszonylag sokat snoriztam is szép képeket készítettünk mind a víz alatt mind a víz felett nagyon szép a kertjük azt meg kell hagyni. Voltunk kinn a homok padnál is egyik nap szintén jó idő töltés volt. Körbe sétáltuk a szigetet és akkor jöttünk rá hogy számunkra a mi partrészünk tökéletes. Rengeteg Orosz is volt kedves népek:) Szobánkkal teljesen elégedettek voltunk de csak aludni jártunk oda aludni meg akárhol elalszik az ember :D Voltunk ráját etetni illetve elmentünk egy naplementés horgászatra nagyon mókás volt én nem fogtam semmit :( De sebaj! Csupán ezen a két programon vettünk részt illetve az esti disco karaoke maldiv est miegymás. Utolsó nap kipróbáltuk az olasz éttermet remek pizzájuk van. Aztán a gép indulása előtt 10 órával kivittek minket a reptérre ebből a 10 órából 4-et maléba töltöttünk körülnéztünk érdekes volt:) Atán még ott ültünk a reptéren Moszkva-Inter és Barac.Arsenal mecsett nézve:D és végül ismét Dubai-on keresztül haza értünk.

Összeségébe remek egy hely volt szép érdekes de nem valószínű hogy ismét elmegyünk oda legalábbis jövőre megint egy más országot szertenénk feltérképezni. De késöbb még lehet visszalátogatunk. Ohh még annyit hogy hiányoltam a kulturális életet ilyen helyi dolgokat itt sajnos itt nem nagyon lehet találni vagy legalább is kismértékben:) De tényleg remek hely:)

ui: a Male-s látogatásunkat azért nem részleteztem mivel mindenkit ugyan oda visznek mindig :)

További szép békés napokat:)