Csimpolya Creative Commons License 2010.05.01 0 0 19

Az túlzás, hogy semmilyen zenét nem szeretek, pl. az Adagiot vagy Bachtól az Air-t szívesen meghallgatom, a hangulatomtól fűggően egyebeket is, az operettől a régi Metró-Illés-Omega számokig. De csak zenehallgatás kedvéért nem nyitom ki a rádiót, és nem veszek CD-t sem. Ha valamit dolgozok otthon, általában rádiózom közben, de inkább prózát hallgatok. 

A Brasbound kapitány megtérésében a két főszerepet Vass Éva, illetve Gábor Miklós játszotta. Talán azért tetszett annyira, mert a főhősnője nagyon imponált nekem! Olyan nő volt, akit egy másik nő is meg tud szeretni. Nem szívtipró vamp, hanem kellemes-szellemes egyéniség. A címszereplő kapitány a hősnő nagybátyján, az államügyészen akar bosszút állni. Erre volt egy igen jó mondata: Tudja, ha valaki nemcsak gonosz, de évi ezer fontot kap azért, hogy gonosz legyen...

Pár éve az MTV2 rendszeresen leadta a legnagyobb színházi élményeimet, pl. a Mózest, vagy a Czillei és a Hunyadiakat. Azért nem említettem ezeket az elődásokat, mert ezek ismertebbek, gondoltam előbb-utóbb csak szóba kerül!

Most viszont ismétlik a Bunkert, ma lesz az utolsó része. Azért nézem, mert a forgatókönyvét Zsoldos Péter írta,  az, aki szerintem a legjobb magyar sci-fi regényeket is. Ahogy ezt a filmet elnézem, nem is kissé látott a jövőbe, ráadásul elképesztően jó a szereposztás! 

Előzmény: jutiq (12)