epresjoghurt Creative Commons License 2010.05.01 0 0 20996
Sziasztok!

Sajnálom, hogy ebbe az irányba ment el a topic, de úgy látom ez tipikus. Nincs olyan (utazási) fórum, ahol előbb-utóbb ne merülne fel ez a zsebben matatás téma. :o(

Szerintem mi itt mindannyian elégedettek kellene legyünk a sorsunkkal, hogy ilyen fantasztikus hely(ek)re eljuthatunk egyáltalán. :o)

Pont azért szeretem ezt a topicot, mert rengeteg hasznos információt kaphattam arról, melyik szigetnek mi az erőssége, így sokkal könnyebb volt az igényeinken megfelelőt választani. Szvsz az árakat is leírni nem kérkedés, hanem egy fontos info, ami a sok szempont közül az egyik. Nyilván más szempontjai vannak a gyerekes családoknak és a nászutasoknak, és mindegyikünknek, mert különbözőek vagyunk...és ez így van jól. :o))
Arról nem is beszélve, hogy milyen jó érzés nosztalgiázni mások gyönyörű képeit is látva.

Boldogan írtam a beszámolót az utunkról már csak azért is, mert úgy gondoltam, hogy legalább itt a fórumon értik, miért ez a nagy lelkesedés. A szűk családi és baráti körünkön kívül már el sem merjük mondani, milyen helyeken járunk, mert egyből látszik a másikon, hogy elkezdi számolni ez vajon mennyibe fájhatott. Könyörgöm, legalább mi itt, akik már mindannyian jártunk Maldívon örüljünk egymás élményeinek... :o)

És várjuk az élménybeszámolókat azoktól akik mostanában jöttek haza...ugye? :o)