elias.1 Creative Commons License 2010.05.01 0 0 796
Sziasztok!

Én egy hete léptem be egy forradalmian új MLM rendszerbe ami nagyon ígéretes , komoly, precíz és pontos háttérrel rendelkezik.

Meggyőződésem, hogy létezik jól működő MLM rendszer, ezért évek óta minden kínálkozó lehetőséget meghallgatok, prezentációkon, webkonferenciákon veszek részt. Mérlegeltem a lehetőségeket és arra a következtetésre jutottam, hogy ha egy MLM cégnél minden hónapban termékeket kell eladni, hogy pontokat kapj amit majd beválthatsz "vagy nem" készpénzre, akkor az a rendszer nem biztos, hogy a mai gazdasági körülmények között működni fog.

Azért választottam ezt a rendszert, mert 3*11-es mátrix, szóval mindenki csak 3 embert tud maga alá regisztrálni ( ennyi ismerőse, barátja mindenkinek van ) és a 11.szint után ismétli önmagát, szóval ha teljesíed a 11.szintet akkor újra regisztrálnod kell.

Itt is van termék, mivel máshogy nem lehetne és nem is lenne életképes a rendszer.
A termékről csak annyit, hogy hasznos és mindenkinek szüksége van rá.

Természetesen az én baráti körömben is vannak MLM építők, és az ő véleményüket is kikértem a rendszerrel kapcsolatban.
Megdöbbenésemre, teljesen nyitottan álltak a dologhoz, és meglepődve állapították meg, hogy mennyire egyszerű és gyors rendszert mutattam nekik.

És ami még fontos volt számomra, hogy magánemberként építheted a "kis" hálózatodat akár munka, nyugdíj, munkanélküli mellett is.
Ha valakit érdekel nem árulok zsákbamacskát, a cég a minali.cz a prezentáció megtekintéséhez használhatod a 15709 -es ID számom.

Zárásként összefoglalva: meggyőződésem, hogy létezik jól működő MLM rendszer
csak a számodra megfelelőt kell megtalálnod.

üdv. mindenkinek
attilabencsik74@gmail.com