jmp Creative Commons License 2010.04.30 0 0 20980
Sziasztok :))))))))))))))) !!!

Nah dhoni80 se fog itt tobbet irni :)))

Egyebkent kulonben dhoni80 tenyleg nem tudhatod, hogy ki segit ott es ki nem..
Pl, en is segitek ott egy kislanyon, mert nem tud rendesen jarni, van ott egy ismerosom Nazenn, akinek am kislanya gerinc problemaval szuletett rajtuk kivul allo okok miatt, gyogyitasukra nincsen penzuk, mert vagy India vagy Dubai ahol tudnak nekik segiteni.
En segitek is nekik rendesen pedig altalaban ha vissza olvasol egy par honapot, ha valaki en 5*-os helyekre szoktam menni vagy 6*-os de ugyan ugy elmegyek 3*-osba is mint Bandos vagy barki mas, lehet hogy az ember csak kivancsi, hogy milyen a luxus, ha mar van ra penze az embernek megnezheti, nemde? Szoval a kislanyra vissza terve, mind a ket laba le volt benulva, mai nap mar csak az egyik nem mozog neki, de júliusban viszik Indiaba muteni, hogy megjavuljon az a laba is.. Tudod ez szemmel lathato javulas, en speci nemhiszek ezekben a karikativ dolgogban, mert nem latom, ki mit kap belolle, ha segitek szemelyesen segitek ahogy tudok, vagy penzel vagy a ket kezem munkajaval, nem irom le ide, hogy 3-4 ev alatt mennyibe is kerult ennek a kislanynak a megsegitese, de hidd el, hogy egy parszor mehetnel belolle maldivra!

Szoval ezt csak azert irtam, hogy nem biztos, hogy jo helyen szolaltal meg!


Nah de ettol fuggetlenul, a Bandos smucig :)))))))))))))))) (vicc)
Es zarjuk le itt ezt a vitat szerintem...

Bandos mennek majd lehet Maldivra es most akciosra mennek en is, lehet majd kernek 1-2 szigetrol infot, majd ha mar tudom, hogy hova akkor irok.. segits pls...

JMP