Thappa Creative Commons License 2010.04.30 0 0 20979

Szia szabinyo!

 

Alapvetően nincs javasolt oltás, bár én pl. Hepatits C ellen be vagyok oltva (egészségügyben dolgoztam, ott kötelező),  és ez mindig megnyugtat, sosem tudhatod.

 

Más: mi egy fél gyógyszertárral indultunk el, szerencsére majdnem mindent ugyanúgy visszahoztunk. De adott egy kis biztonságérzetet.
Összesen 2 szem fájdalomcsillapító fogyott, fejfájás miatt, és amiből legközelebb többet vinnék, az a vízálló sebtapasz.
Angagán a lakatlan szigeteki kiránduláson a párom belelépett egy homok alatt alattomosan megbúvó kőbe, ami elvágta a lábujját, és mélyen belefúródott a talpába is . 3-4 napig szenvedett miatta, sétálni csak sántikálva, a sós víz csípte, a víz és homok miatt a tapaszokat állandóan elveszítette, a homok belement a sebbe...

 

Hozzátartozik a sztorihoz, hogy csak 1 pár papucsott hozott, és 1 hét után azt is elveszítette Kuredun. :-) Valahol levette, majd elfelejtette, hogy papucsban ment, és szépen haza sétált mezítláb. :-) Nem jöttünk rá, hogy hol hagyhatta, de sem az étteremben nem találták meg, sem a recepciósokhoz nem juttatta vissza senki. Így a maradék 2 hetet papucs nélkül töltötte (nem tudtunk újat venni, épp nem volt a boltokban 42-es méret). De nem hiányolta, csak a sérülés miatt lett volna jó.
Szóval vigyázzatok a papucsotokra. :-))
Kuredun azért mindenképp szükséges, mert napközben nagyon forró tud lenni a homok.

 

Üdv., A.

Előzmény: szabinyo78 (20976)