Bandos Creative Commons License 2010.04.29 0 0 20975

Szia,

 

Ha esetleg nem tudnád, ez egy utazási fórum, ahol az utazási tapasztalatokat, és élményeket osztjuk meg egymással. Nem hiszem, hogy a másik utazót kellene minősíteni.

 

Azt azért megkérdezném Tőled, hogy Te pl. miért mentél tavaly Meeru jacuzzi villába, ami tiszta rongyrázás, hiszen mehettél volna a sima kerti villába is ugyanott, kevesebb, mint a feléért. A különbözetet pedig fordíthattad volna pl. jótékonysági célra is. Vagy akár mehettél volna a maldív helyett egy itthoni egyszerű panzióba is, és akkor még többet adakozhattál volna. És idén miért mentél újra egy drága maldív szigetre?

 

Egyébként elárulom, hogy legutóbb a 3*os Helengeli szigetén voltam, ami az egyik legegyszerűbb, és legolcsóbb maldív sziget, egy ottani bungiár még a fele sincs a Meeru jacuzzi villának. De voltam korábban már többszőr is egyszerű, és olcsó maldív szigeten is, ahol az ottani bungikhoz képest a Meeru jacuzzi villa igazi luxus, viszont mi ott is remekül éreztük magunkat. Kár volt neked is a földtől teljesen elrugaszkodott sznobnak lenned a Meeru jacuzzi villával, nem gondolod?

 

Szerintem klassz dolog a változatosság. Lehet menni hosszabb időre olcsóbb, egyszerűbb szigetre, vagy csak 1 hétre, egy drágább, és magasabb szolgáltatásokat nyújtó szigetre. Egyszer így, egyszer úgy. Az Island Hideaway villák valóban nagyméretűek, de ebben az időszakban pl. 7 éjszakárt csak 5 éjszakát kell fizetni, így nem sokkal drágábbak, mint a Meeru jacuzzi villák! Arról hallottál már, hogy ár/érték arány?

 

A karitatív tevékenységről csak annyit, hogy visszaolvashatnál a fórumon egy kicsit, vagy utánanézhetnél a malongón, mert volt a a malongók között a cunamit követően az egyik kárt szenvedett maldív szigeten a munkájukat elvesztett helyi személyzet részére egy adomány gyűjtés! Ki is utaltuk az összegyűjtött pénzt. Kettőnk közül szerinted ki vett benne részt?

 

Minden jót!

 

Csak azért is maldív!

 

Bandos

Előzmény: dhoni80 (20965)