VReeka Creative Commons License 2010.04.27 0 0 2354
Ha jól tudom évente van mérlegközlés, amit a cégbiri felé kell a cégeknek teljesiteni, sztem azt kéne első körben kikérni..onnan látható hagytak e vmit a cégben.
Ha ez nem megy, ugy értem semmi pénz nincs akkor az ügyvédtől megkérdezni, hogy a jogfolytonosságot ,hogy lehet megállapitani, és azt a céget perelni, és mindenképpen rendörségi feljelentés egy diktafonos "probavásárlással" kiegészitve úgy értem az ing.közvetitöt ami a rolandred szintén felhivni esetleg az irodába bemenni vmi kamut talán aláirni bent és mindent felvenni, jobb ha ketten mentek, ez sztem a különösen nagy értékü csalást simán kimeriti???
MB-enteriör : Nem fognak fizetni el kell, hogy keseritselek VÉSZ-t kell esetleg megprobálni. A házak minösége legalábbis a hatodik ütemben azt tudom, hogy kriminális az alapozásból kihagytak rétegeket, ill a föfalak minösége néhol kriminális........ 5-10 cm eltérés egy soron belül habarcs szintén annyi, törmelék tégla szoval szar.... de a dryvit takar legalább.....de az sem a technologiának megfelelöen van rakva, na mind1
Előzmény: LehuzottEmber (2351)