karibaba Creative Commons License 2010.04.26 0 0 6287

Navvvvvéééégre!!! ;o) Örülök, hogy ismét közöttünk...!

 

Gyors összefoglaló: 92 tojásból 73 csirke lett!!! Nagyon tud a sógor! :o) A Te 20 tojásodból 18 kelt ki, mintha kettô narancssárgásnak sérója lenne... :oO Kopter -hál istennek- nincs. :o) A sógor kiválasztotta magának a 15 legjobban tetszôt -ebbôl 12 itáliai-, plussz nagy nehezen párat még rátukmáltam :o)) így is 56 db-ot megnyertem magamnak! A tieid közül mind a 18 az enyém lett! :o)

Rengetegen vannak, sokat zabálnak és eléggé büdik! :o)))))))

 

Borsónak csak egy szem bakkecsója született -Edgár :o)-, de szép, fejlett és -ami a lényeg- mindketten jólvannak! Sankót nagy nehezen, 2 hét alkudozás, várakozás után sikerült elcserélnem egy helybéli juhásszal, így is be kellett érnem egy 8 hetes leányzóval... :os A lényeg azonban nem az, hogy megérte-e vagy sem (anyagilag), hanem az, hogy kislányom és kicsi párom hosszú hónapok után ismét nyugodtan közlekedhet az állatkák között, nem kell tartani egy kekec kecskebaktól...

 

Két nyuszialom is született amíg távol voltál: Zalaréti-Szapora D és E alom! :o)))))) A D-sek 2,5 hetesek, az E-alom 4 napos. A nagyobbak 5-en vannak, a kicsik -ha jól számoltam- 8-an!

Érkezett még Húsvétra egy kosorrú-keverék bakocska is, akkor 10 hetes volt és a Sárgarépa nevet kapta kislányomtól! :o))

A hétvégén jönni fog két leányzó is -legalábbis ez van tervben- egy nagytestü keverék és egy óriás kosorrú...

 

Azt hiszem ennyi. :o) A héten hozok képeket!

 

Nálatok mizújs? Jöhetnének kiskecsós, csirkés, mindenféle jószágos fotók!!! ;o))

 

Előzmény: Veha (6281)