xlincoln Creative Commons License 2010.04.25 0 0 3497
Kedves Feri ,

igazán köszönöm a válaszod ! Nagyon sok orvost végigjártam alternativ gyógyászati dolgokat , pszichoterápiát , ill. "tudományos önképzés"- t az interneten - A Tőled kapott gondolatok és helyzetértékelés nagyon is lényegretörő és ugy érzem jól mutatsz rá a legfontosabb szempontokra.

Igen,egyedül élek . Bizonnyal ez nem előnyös , akinek pszichés, szorongásos problémái vannak, a gondok és örömök megosztása , feldolgozhatósága -egyszerüen nem úgy működnek, mint egy (plána ,ha jó :) ) kapcsolatban . Barát ugyan van , de ezek nehezen megosztható gondok .Marad a pszichoterápia. Saját válallkozásban dolgozom, kereskedelemben - amúgy vegyészmérnök vagyok. 74 kg ,178 cm Mg:0,97 ,K: 4,3, Na: 139, Ca: 2,46 , Cl: na. Vérnyomás (változékony, lehet 110/70 , 145/100 is , de azért általában 130/ 80-88 ). Van némi gerincferdülés ,sokszor nagyon merev, kötött hát, ill nyaki izmok - ezek vannak.

Való igaz , a szorongás, pánikhajlam, önfigyelés - eléggé erősen a személyiséggel összefüggésben levő dolgok,mechanizmusok , melyek aztán feltétlen tüneteket fognak produkálni, legalábbis elegendő idő elteltével (hisz emlékszem , ugyanezen viselkedésem 6-7-10 éve még nem vagy csak igen átmeneti időszakra okozhattak panaszokat ).
Az orvosok, ill diagnosztikai módszerek adott pillanatban képesek valamit (kicsit) feltérképezni , kiragadni egy momentumot - ez nem biztos (vagy biztos nem :) ) nyujt segitséget ,iránymutatást a bajokból való kijutáshoz. Ehhez valóban más is kell.
Önmagunk - ahogyan irod .

Köszönöm és Üdv:
Tamás