BFeri53 Creative Commons License 2010.04.25 0 0 3496
Kedves 49 éves korosztálytársam!

1.) Ami a transtelefonikus EKG műszert (Aerotel) illeti, megnyugtatlak. NEM Árt!
Én okleveles villamosmérnök vagyok. A cégem rendelkezik egy EMC Laborral, ahol többek között orvostechnikai eszközök elektromágneses összeférhetőségét vizsgáljuk. Vizsgáljuk, hogy milyen frekvenciákat bocsátanak ki a készülékek. Ezenkívül a készülékek átesnek biztonságtechnikai, majd klinikai vizsgálatokon. Csak ezután kerülhetnek forgalomba. Az EKG készülék különben is csak egy igen érzékeny feszültségmérő készülék. Nem vezet beléd áramot. Ha zavarokat keltene, az a mérést is zavarná, nemcsak a szívedet. Faraday kalitkába van zárva az elektronikája.
Szóval, örülni kell annak, hogy vannak ilyen korszerű készülékek. Nyugi!

2.) Édesapádnak szép halála volt. Nem kellett egy kórház elfekvőjében élve elrohadnia. Engedjed végre elmenni az édesadpádat! Ő már megtette a magáét!

3.) Egyedül élsz? Mivel foglalkozol? Hány kiló vagy? Milyen magas? Mennyi a vérnyomásod? Voltak-e gerincpanaszaid? Milyen a magnézium, kálcium, kálium, nátrium, klór szint a véredben? Érdemi válaszhoz kicsit több információ kell, mint amennyit leírtál.

4.) Mit is írtál: "szorongás , félelem , lelkiismereti kérdés ( néha üldözéses gondolatok ),...gyakori aggodalommal".
Ezek a lelki tünetek, mint belső stressz, okozhatnak szívritmus zavarokat. Ilyen, adrenalin eredetű zavarokat a szükség esetén bevett 1 szem 0,25mg Xanax általában meg tud fékezni. De ez nem helyettesíti a tudatos felismerésen alapuló személyiségkorrekciót. Van valaki, akivel nap mint nap meg tudod osztani a problémáidat? Nem tudom, mi bántja a lekiismeretedet, de 49 évesen már mindenkinek bántja valami a lelkiismeretét. Nekem is. De ezen nem szabad görcsölni! Mi nem vagyunk istenek, nem kaptuk meg az ítélkezés jogát. Viszont megbocsáthatunk másoknak, de megbocsáthatunk magunknak is. Az élet megy tovább. A múlt magától is megszépül, úgy se tudod önfurdalással megváltoztatni!
Ami pedig az üldözést illeti. Ehhez nem tudok mit mondani, ezt neked jobban kell tudnod. Az biztos, hogy a világ nem ellened van!
Persze nem csodálkozom a félelmeiden, hiszen a mai őrült világban nagyon sok a külső stressz is. Nem elég, hogy sok ember küzd gazdasági jellegű problémával, még a tévéből is stresszelnek nap mint nap, hogy 40 év felett kelj már fel jános, menj már el az orvoshoz, mert beteg a keringésed és a prosztatád is. A savallo doktor meg a gyógyszerészed megoldják az összes problémádat némi pénzért cserébe. Bármennyire morbidnak is hangzik, a mai világban az orvos és a gyógyszerész abban érdekelt, hogy minél több legyen a beteg. Patikus ismerősöm ezt a szemembe mondta. Felírnak, tanácsolnak, eladnak neked mindent, legyen az gyógyszer, táplálék kiegészítő, lúgos víz, amerikai nátron, bármi, aminek borsos az ára, és legalább több hónapon át kell szedned.

Lelki segély szolgálathoz is fordulhatsz, barátok is segíthetnek, de neked kell kérni a segítséget!!!
Szerintem egy kis egészséges fatalizmussal többre mész. Az élet nem olyan hosszú, hogy elpazaroljuk a félelemre, aggodalomra, szorngásokra. Carpe diem!

5.) "Sokféle ásvánnyal , viatminnal , táplálkózási dologgal próbálkozom, igaz kissé rapszodikusan . Ezek a Mg , B1 vit, B-komplex forte (tehát magasabb dózisu ) vit, Omega3 halolaj, C-vit (1000-3000 mg/nap) .A xanax már nem mindig bizonyul hatásosnak ."
Nem létezik panacea! Ez mind pótcselekvés. Cselekedni akarsz? Akkor változtatni kell a gondolkodásmódodon és az életmódodon. Rendszeres étkezés és rendszeres egészséges mozgás többet ér a fenti szereknél. Szándékosan nem írom azt, hogy sport, mert szerintem a testet-lelket kihajtó futásnál, kondizásnál, labdázásnál sokkal jobb a gyaloglás, úszás, kerékpározás. Főleg a te korodban.

6.) Pollenallergiád is van. Az antihisztamin tabletták mellékesen a központi idegrendszer működését is befolyásolják. Neked nem biztos, hogy most pont erre van szükséged.

7.) Szervi bajod nincsen, milyen bizonyosságot akarsz az orvosoktól? Minél többet foglalkozol a saját bajoddal, minél többet görcsölsz, annál rosszabb lehet neked!
Árthatsz magadnak.

A betegséget a legtöbb ember magának csinálja.
Az egészségedet is csak magad csinálhatod meg. Az orvosok eddig mit segítettek?

üdvözlettel Feri
Előzmény: xlincoln (3495)