xlincoln Creative Commons License 2010.04.24 0 0 3495
BFeri53

Kedves Feri ,

49 éves férfi vagyok . Az utóbbi években többnyire szorongás , félelem , lelkiismereti kérdés ( néha üldözéses gondolatok ) voltak jellemzőek. Ezek testi szinten szivtáji szoritó érzéssel, extrasystoléval mutatkoztak meg ( többnyire órákon keresztül is) . Fél-fél 0,25-ös Xanax -al relative megfelelő állapotban tartottam magam . Kardiol és egyéb leletek mindig rendben voltak (egyhe mitr prolapsust diagnosztizáltak, először 2002 -ben ).
Tavaly ösz elején meghalt édesapám , ettől rosszabbul éreztem magam ( hirtelen halt meg , sport közben -bár persze nem volt fiatal) .A tüneteim (amik ugyan nem voltak mások, mint azelőtt ) ill. a halálesett miatt is egyre többet jártam orvoshoz - bizonyosságot akartam szerezni, hogy rendben vagyok . Igy egy helyen egy un. transztelefónikus ekg -vizsgálatot irtak elő.Ez egy készülék (Aerotel) , amelyet odaadnak ,ottthonra , és rosszullét esetén három mellkasi pozicióra helyezve ekg felvételt készit és ezt hangfrfekvenciás jellekké alakitja . Eztuán telefonon fel kell hivni ennek a rendszernek az ügyeletét, és a készülékről bejátszani a telefonba a hangfelvételt ( sipol, pl. egy faxhoz hasonló) .Az orvos monitorján ebből az ekg felvétel azonnal látható , ki tudja értékelni. Nálam 5 napig volt, kb 10 felvételt küldtem el. Mindre azt mondták rendebn , semmi baj.

Azóta sem múltak el azonban a tünetek , sőt gyakori aggodalommal emlékezem erre a metodusra , aggódom nem árthatott -e épp ez a müszer ? Ugy látom nem elterjedten használatos , nem bocsájt-e ki valamilyen káros frekvenciát , impulzust ? Ez óta a hangulatom romlott, erőnlétem gyengült .Sokféle ásvánnyal , viatminnal , táplálkózási dologgal próbálkozom, igaz kissé rapszodikusan . Ezek a Mg , B1 vit, B-komplex forte (tehát magasabb dózisu ) vit, Omega3 halolaj, C-vit (1000-3000 mg/nap) .A xanax már nem mindig bizonyul hatásosnak .

Pollenallergiám van . Erre idönként antihisztamin tablettákat (ritkán szteroidos orrspray-t is használok) Olyan benyomásom is volt már , hogy az antihisztamin provokálhatja (erősitheti ? ) az extrasystolés jelenséget

Kiváncsi vagyok a véleményedre ! Üdv . (köszönöm)