lacy63 Creative Commons License 2010.04.22 0 0 1814

Szia! Hát eddig még keveset használtam, sok tapasztalatom még nincs. Az biztos, hogy üres területen kiváló.  120x120 -ra van ültetve kevés kis szőlőm, oda még nem vittem bele. Hiányzik belőle, hogy a sor végén nem a gázt kell elvennem, henem kuplungolni kell a megálláshoz. Illetve a röpsúlyost kicsi gázzal helyben meg tudtam fordítani, ezzel meg előre ki kell gondolnom hogyan is kell majd fordulnom a szőlősor végén. Van még kb 30db kisebb nagyobb  gyümölcsfám, ami alatt bujkálni kell vele. Na ezen a területen próbáltam ki, hát a hűvös idő ellenére megizzasztott rendesen.

Tetszik benne, hogy egy rántásra indul. Nem kell a szivatót használni hidegindításnál sem. Félgázon, pöccre. Viszonylag nagy területet jártam meg vele, nagyobb fogyasztára számítottam. A kapák úgy érzem, hogy lassabban forognak, mint a röpsúlyosé. (Persze csak félgázon pörgettem még.) A hiedelmekkel ellentétben azt sem kellett maxigázon pörgetni sosem. De elég mélyen és könnyedén dolgozik, a motor nem erölködik. Igaz még csak 4 kapával járattam. Mégy egy apró észrevételem van. A csoroszlya végén nincs ék, így gyorsan süllyed és elássa magát. Kézzel kell tartani a magasságot. Hegesztek a végére majd valamit. Az is lehet, hogy csak fordítva raktam fel és magát húzta egyre mélyebbre.

Még meg kell szoknom, de nekem tetszik.

A Briggs motorra az egyik szerelő esküszik, a másik a Hondát preferálja. Abban megegyezett mindegyik, hogy szegedi, vagy veszprémi hajtóművel.

Remélem tudtam segíteni.

Üdv.

Előzmény: Gyula65 (1806)