joezai Creative Commons License 2010.04.22 0 0 4666
Hmm, ez érdekes. Kívánja a szexet és jobb neki egyedül… Csak azt hiszi persze, de döbbenet, hogy nem ébred rá, Rád. Nekem volt már nem egyszer, hogy – mivel rá vagyok kényszerülve – kézimunka is volt, de aztán nagy véletlenül este szex is, de nem éreztem, hogy á, akkor most inkább mégse legyen, mert én már elvagyok. Más kérdés, hogy én meg lehetnék orvosi eset is, ami a szexuális vágyakat illeti:)
Furcsa ez a rá nem hangolódás. Nekem elég lenne egy huncut mosoly:)
Nem is lenne olyan nagy baj nem beszélni a szexről, ha csinálná, amit csinálni „kell”. Mivel csinálni sem akarja úgy, ahogy mondjuk Te szeretnéd, ezért beszélni is kényelmetlennek érzi róla. Valahogyan a vágyát vagy a kíváncsiságát kellene feléleszteni, de sajnos az én esetemben sem tudom, hogyan lehetne ezt. Tény, hogy pl. az anális dolgokról beszélni is kellett, mert azt nálunk nem tudnám elképzelni, hogy csak úgy bele a közepébe csináljunk valamit. Így is nehezen jutunk egyről a háromra. Mármint ujjról:) Szóval valahogyan ki kellene puhatolóznod, hogy mi az, ami miatt elzárkózik ez elől, és szétrombolni azt a falat, ami távol tartja a vágyaidtól. A mikéntjét Rád bízom… Nálam egy mosoly, de lehet, hogy nála még az e-mailes képes dolgoknál is körmönfontabb megoldásokra lesz szükséged.

Nő-nő hancúr? Mmmm:D És hogy megcsalás-e? Hát, ha a pasid nem tud róla, akkor igen. Sajnos. Ez egy nehéz téma egyébként, mert bár én a legtöbb pasihoz hasonlóan szívesen venném, ha a barátnőm egyszer nagyobb puszit adna a barátnőjének és így tovább, de ehhez nagyon biztos kapcsolat kell, hogy ne legyen olyan „kiszeret belőlem a másik lány miatt” érzése az embernek.
Biztosan nagyobb a valószínűsége, ha mondjuk felveted a párod előtt, hogy nem fog idegenkedni egy másik nőtől, nem úgy mint egy másik pasitól. Ez evidens, még akkor is, ha később derül ki. Nem tudom elképzelni, hogy egy pasi a másik nő miatt pontosan akkora balhét csapna mint egy másik fickó miatt. A bizalom és minden más ugyanúgy játszik, de mégis ott van, hogy nem egy másik vezérhímmel csaltad meg és a nő-nő felállás is csak a pasik 0,02%-át nem izgatja szerintem. Bár a Te esetedben egészen biztosan nem egy átlagos pasiról van szó:) Amint hagyja magát megdugni, kisvártatva már nyugodtan előjöhetsz ezzel a kéréseddel is:)
A freemail akkor a szokásos… Azért várlak!
Előzmény: lllevendula (4665)