tooommm0013 Creative Commons License 2010.04.21 0 0 6182

A szomszéddal így sem jó a viszonyom. Ő egy 45 év körüli agglegény, család és barátok nélkül. Nem igazán lehet vele szót érteni. Tegnap szóltam neki a patkányok miatt. Mondta hogy volt már 2 éve is. Remélem tesz ki mérget.

Görényes ismerős van több is, de mindnek haszontalan semmirekellő görényei vannak. Most elgondolkoztam azon, hogy beszerzek egyet én is. A nyulak mellett egyel több ketrec elfér. Csak időm nem lenne hogy trenírozzam, meg foglalkozzak vele. Talán ha a gyerekek nagyobbak lesznek és nem kellek minden reggelihez fürdetéshez, vacsihoz stb. Meg talán ők is tudnak játszani vele majd. Majd.

Ma még szólok a 2. szomszédnak is, meg a garázssorra, ami a kertet zárja kirakok egy papírt, hogy figyeljenek oda és irtsanak ha van rá módjuk. De igazán csak a szomszéd porta lehet a fészkük helye. Esetleg egy elhanyagolt garázs, de az már kevésbé valószínű mert kb 20 méter gyakran macskás nyílt terep van addig. A 2. szomszéd meg egy új társasház nyírt gyeppel, térkővel pár garázzsal. És majdnem végig 3 méteres fallal elválasztva tőlünk.

Hát ennyit erről. És gondolkoztam azon, hogy mindenki azt írja hogy a szomszédból jön a patkány. Végül is csak onnan tud.

:) Az égől nem jöhet. Reméljük a legjobbakat!

 

Harcra fel Stangli! Neked görényed nincs?