Csokis Creative Commons License 2010.04.19 0 0 90
Nálunk legalább egyszer okkal jelzett, de nem állítom, hogy ez mentette meg a gyerek életét, mert az baromi patetikus volna, én meg cinikus vagyok. :-)
Az volt hogy ott aludt mellettünk a kiságyban, és az első sípolásra felébredtem (az talán 17 mp után van). Akkor sípolta a másodikat, mire a gyerek vett egy mély lélegzetet (gyakorlatilag sóhajtott egy bazi nagyot), kicsit csámcsogott álmában, és aludt tovább. Mi meg konstatáltuk, hogy ez a vacak tényleg műkődik, és nem csak akkor sípol, amikor kiveszem tisztába tenni, és elfelejtem kikapcsolni. Az a legjobb. Kiveszed a gyereket, kicsit járkálsz, de a járás elég ahhoz, hogy mozgásnak érezze. Kiviszed a fürdőbe, épp vakarnád kifelé a sz...ból, és amikor fülig kakás vagy, az a nyomorult cucc elkezd sípolni. Akkor hónod alatt a gyerekkel visszarohansz, közben jó esetben a le is pisil. De hát valamin a szülőnek is edződnie kell. :-)
Szóval a para megelőzésére jó, csak drága. Használtat kell venni a Vaterán, meg a Tesz-Veszen, oszt' jónap.
Ami még jó, az a bébiőr. Gyerek az ágyban, te a konyhában, és hallod, ha felébred. Mi olyat vettünk, ami ugyan nem nyuszis, meg mackós, cserébe viszont rendes walkie-talkie, ami bébiőrként is használható. Így miután a csajok kinőtték ezt a kort, mi továbbra is használni tudjuk. (síelés, nyaralás, konvojban autózás)
Előzmény: Menorca (88)