epresjoghurt Creative Commons License 2010.04.16 0 0 811
Nem tudom mennyire lehet benne foxi, anyósom azt mondja puha a szőre, de a házőrző vonal nem jönne rosszul :o)

Már eddig is tudtunk a lányzó létezéséről, ugyanis anyósom szembeszomszédjánál "lakik". A férjem úgy is fotózta le, hogy milyen helyes kutyus. Ez volt januárban, sosem gondoltuk volna, hogy nem kell nekik. Anyósom minden nap sétál a saját kutyájával, a séta végén pedig beszélget hánival és megsimogatja a füle tövét. :o) Szerinte szomorú a kuty és nem túl virgonc. :o(

Anyósom 200 km-re lakik tőlünk, csak jövő hétvégén tudunk menni a lányzóért, mert én időközben máshol leszek és nem akarom, hogy úgy érkezzen hozzánk, hogy nem tudok vele lenni.

Egyébként az előző kutyánk is a topic "témájába vág", mert ő talált kutya volt. Még a férjem exneje találta a Moszkva térnél, így a fajtáját egyértelműen moszkvatérinek azonosították némi német juhász beütéssel. :o) Az csak később derült ki, hogy valószínűleg nem kóbor, csak elkódorgott eb volt, ugyanis élete végéig nem tudtuk lebeszélni az önálló sétákról...nekem ő volt az első kutyám és sokáig azt hittem ő is lesz az utolsó, annyira hozzám nőtt. Keresek róla képeket, ha érdekel benneteket.
Előzmény: nagymóni (809)