IMR.LHKE Creative Commons License 2010.04.16 0 0 1856
Tisztelt Hölgyek / Urak!


Ezúton is szeretnék mindenkit tájékoztatni, hogy az MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázison 2010. április 26.- 2010. május 07 között nemzetközi gyakorlat kerül megrendezésre. A gyakorlat során a résztvevő állomány a repülési feladatokra kijelölt légtereket használja. 


A gyakorlat idejére a közlönyben megjelent TRA-któl eltérő eseti légterek lettek kijelölve, amelyekben kismagasságú repülések is vannak tervezve.


Jómagam is repülök motoros illetve vitorlázó repülőgéppel, és tudom, sajnos nem minden  alkalommal illetve repülőtéren van lehetőség a NOTAM-ok részletes tanulmányozására.


A megszokottol eltérő ideiglenesen kijelölt légtérek miatt kérek mindenkit, fokozottan tanulmányozza az adott napi NOTAM-okat, ezzel is megelőzendő az esetleges konfliktusok, légtérsértések, veszélyes megközelítések kialakulásának esélyét. 


Kérek mindenkit, hogy repüléssel foglalkozó társaink körében terjessze az információt, ha van rá lehetősége, tegye közzé repüléssel foglalkozó honlapján, nyomtatva helyezze el a hangárban vagy  hívjuk fel egymás figyelmét a megszokottól eltérő változásokra.


A légterek elhelyezkedése a mellékelt képek segítségével tanulmányozható.


Az esetlegesen felmerülő kérdésekre emailben szívesen adok tájékoztatást.


Segítségüket előre is köszönöm.


 


Tisztelettel:

Imricskó István őrgy.

MH.59. SZDRB.

RMF Kik. rlg. vez.

 

 

 

 

piros: GND-9500ft kék:9500ft-FL245