avandia Creative Commons License 2010.04.13 0 0 204
Szép napot mindenkinek!
Kedves Kamilla!

Olvasva írásod sajnos nem tudok meglepődni! Amennyiben nem alkoholista, vagy drogos az ember, már nem is számít igazán betegnek! Nekem ez a tapasztalatom! 1,5 éve voltam a bizottság előtt, mellrák miatt operáltak, valamint volt 6 gerincműtétem, ebből 2 stabilizációs és kaptam 50%-t, rehabilitációs járadék formájában. Járni én is csak támbottal tudok, de ez mind nem elég, mert szerintük 2-t éven belül rendben leszek! Feltételezem, hogy ez idő után a csavarok és huzalok és távtartók ki fognak ugrálni a gerincemből!:-)))
A rehab járadék arra is jó, hogy havonta ugráltassanak a munkaügyi központba és okos munkákat akarjanak kiközvetíteni, pl. utoljára az volt a a felajánlás, hogy menjek utcát söpörni:-))) mondtam, csak az baj, hogy nem igazán tudok járni, mire az volt a válasz, hogy hozzak róla orvosi igazolást, mert annak hiányában, ha elutasítom a felajánlott munkát, elveszik a járadékomat! Vittem igazolást, hogy nem tudok rendesen járni, most ebben maradtunk, egy hónap múlva majd biztosan tudnak nekem olyan munkát ajánlani, amit meg tudok csinálni!
Remélem mások szerencsésebbek nálunk, engem csak az bosszant, hogy nekem kell bizonygatni azt, ami látható. Biztos én is hibás vagyok, mert utálok panaszkodni!
Szép napot mindenkinek!
Üdv: avandia