ghosty9 Creative Commons License 2010.04.13 0 0 20028
"alapban arról van szó, hogy jobbra is, meg balra is el lehessen kerülni a belváros, ha ott qrvára nincs a zótósnak semmi dóga...

márpedig ehhez kell egy körbeérő körút..."

De mennyi autósról beszélünk, most tényleg? Nézz már a térképre légyszíves. Igen, zoomolj picit ki, oszt jé, ott a határ. Aki Jugóból jönne Újszentivánra, annak ez tényleg kellemetlen, de a Tiszántúlra eső három falu (kábé ötezer lakos cakk-pakk) alapján nem lehetnek valami nagyon sokan; megkockáztatom, ezt a forgalmi terhelést még valahogy elbírja a belváros. :-)

"az már csak hab a tortán, hogy egy, a város közepén lévő parlagon fekvő terület is feltár, amit ennek révén hasznosítani lehet..."

Az messze van azért a város közepétől. (Bájdövéj a doksi, amit linkeltél, pont a csoda-Biopolisz projekttel indokolja a hidat, most akkor mégse értesz vele egyet?)

"persze szerinted a lágymányosi, meg az ÉM0 hídra sem volt semmi szükség, hisz nem volt ott semmi, csak dzsumbuj, gaz, meg pár épület... :-))"

Mondjuk a Lágymányosinál volt ott valami Hungária vagymiarosseb, és elfelejted a legfontosabb különbséget: itt a határ. Majd ha nem lesz, vagy máshol lesz, lesz értelme másban is gondolkodni, addig viszont...
Előzmény: Béla6 (20027)