froggie Creative Commons License 2010.04.13 0 0 5325
Az Arkloki iskola új csoportot indít!

Az érdeklődők számára 2010. április 18-án 10 órától nyílt napot tartunk, ahol óránként kezdődő ingyenes bemutató foglalkozáson vehettek részt. Itt bepillantást nyerhetsz arról, hogy miről is szólnak az Arkloki edzések, lehetőséged lesz kipróbálni az Arklokira jellemző mozgásformákat, illetve megérezheted a mozdulatokban rejlő lehetőségeket.

A bemutató foglalkozáson az iskola alapítója A.J. Christian is jelen lesz, aki pár mondatban mesél az iskoláról.

Figyelem – Befogadás – Tudatosság

Gondolom ismerősek a fenti fogalmak.

Éled is vagy csak érted őket?

Már annyit tanultál, annyit hallottál... de mennyit fejlődtél?

Amit ajánlok számodra, az egy jó lehetőség. Arra, hogy felismerd önmagad, felismerd erődet és eredődet. De ne hitetgesd magad abban, hogy minden nehézség nélkül eléred a szellemi és fizikai teljességet. Nem fogod. De valódi leszel. És akkor kezdődik az életed.

Egyetlen feltétel van, töltsd be a 15. életévedet. Felső korhatár nincs. Bátran gyere akkor is ha már nem vagy 20 éves, mert nem élsportolókat nevelünk, hanem a mozgás örömét hirdetjük.

Hozz magaddal laza tréning vagy edző ruhát, váltó cipőt, amiben kényelmesen tudsz mozogni. Kérünk téged, hogy néhány perccel a megadott időpont előtt érkezz, így pontosan el tudjuk kezdeni az órákat.

Helyszín: VIII. ker. Népszínház u. 22. II.em.7.

Kapucsengő: Pranayama jóga

A bemutató órákat max. 15 fővel tartjuk, így kérlek e-mailben jelezd részvételi szándékodat az mailto:arkloki@freemail.hu címre. A válaszlevélben tájékoztatunk arról, hogy hány órakor kezdődik a te foglalkozásod.

Üdvözlettel:

Kőhegyi Károly

30/562-1834

http://www.arkloki.hu