Saughassy Creative Commons License 2010.04.11 0 0 12417
Sosem keso belevagni, es sokszor talalkom 40 felettiekkel. Az viszont valoszinu, hogy ovatosabban kell kezdeni, ha nem treningezted az egyensulyerzeked es az izuleteidet semmilyen mas sporttal.
A koriban az a jo, hogy meg nagyon kotott izuletekkel is elvezetesen lehet gurulni, baj altalaban csak az esesekbol lehet.
A varosban korizast viszont elso korben verd ki a fejedbol, az egyik legnehezebb mufaj, a turelmetlen embereknek mindenkeppen. :) Esszel csinalva es nemi technikat felszedve viszont az egyik legelvezetesebb is.

Kezd fitneszkorival, ill ha sok penzed van, nezhetsz valami urban korit is. Pl Rollerblade Twister, K2 IlCapo, The Don (Az il capo neked szerintem tul fiatalos design lesz.:)
Ha a sebesseg megszallottja vagy (amit korod miatt azert nem ajanlanek mar), akkor vannak a nagyobb kereku fitnesz vagy race korik.

Zfazek majd nyilatkozik, a fitnesz vs urban kerdesben, nekem kenyelmesebbnek tunt az urban K2 m mint a fitnesz, de volt kozottuk par ev kulonbseg.

Tanulni teljes vedofelszerelessel kezdj, kesobb el lehet hagyni par dolgot, de a csuklovedot soha. Szerintem. :) A serules igy meguszhato, kis temponal kell gyakorolni es akkor nem tudsz nagyot esni.
Előzmény: Bagamoyo (12416)