joepapa57 Creative Commons License 2010.04.09 0 0 918
T. Agur!
Valahogy a lelkemből szóltál!
Jómagam is szürkehályog műtét előtt állok, kipróbáltam néhány céltávcsövet,
de ez nem az én világom. Valahogy van egy "hülye" véleményem erről, mely úgy szól:
ameddig segédezközök nélkül képes vagyok az amár lentebb említett eredményekre, addig csinálom, mikor már nem, másra kell áttérnem!
Igazad van, a tozok már csak játszani jók!
Mi szabja meg a teljesítményűket?
Csapi: tisztában lehetsz vele, azonos típuson belül két egyforma nincs!
Lövedék: a mai napig ehhez a pusekhoz cég ólomlövedéket még nem gyártott! Persze itt ipari méretekre gondolok! Próbálkozások vannak, de erről nem most és itt!
TOZ-8: ki tudja, milyen minőségű a pusek? Bemégy a Gyöngysorba és kesztyűt kell húzzál ahhoz, hogy a kiválaszd a számodra megfelelőt! ( Ebből lesz bajom, de érdemes lenne azon elgondolkodni Keserű úrnak, ha a tusjavítást és az általuk megmunkált részek barnítását megcsinálnák, drágábban adnák a pusekot, mindenkinek jobban megérné és nem kellene "különféle" helyeken beszerezni az egyébként is drága snipert!)
Időjárás: a +30-as eredményeket tudom, de én képes voltam az idei -15-18 celsius
fokban is lődözni! Borzasztó az eredmény: a megszokott beállításokhoz képest 12-14
cm-t esett a lövedék! A pusekot ugyanazon a hőfokon tároltam, nem a fegyverszekrény melegéből vettem ki! (Bízom benne, VALAKI ezt hivatalosan is el fogja mondani!)
Ember:nem lehet mindenki Sike, vagy Igali! Ők tudnak lőni, (nem kicsit, nagyon)! Úgy istenigazából mi is azon lennénk, de ................!
Látod? Csak most ötféle hibalehetőség felsorolva! És lövöldözünk egy sniperrel....
Előzmény: Agur (917)