T. Agur!
Valahogy a lelkemből szóltál!
Jómagam is szürkehályog műtét előtt állok, kipróbáltam néhány céltávcsövet,
de ez nem az én világom. Valahogy van egy "hülye" véleményem erről, mely úgy szól:
ameddig segédezközök nélkül képes vagyok az amár lentebb említett eredményekre, addig csinálom, mikor már nem, másra kell áttérnem!
Igazad van, a tozok már csak játszani jók!
Mi szabja meg a teljesítményűket?
Csapi: tisztában lehetsz vele, azonos típuson belül két egyforma nincs!
Lövedék: a mai napig ehhez a pusekhoz cég ólomlövedéket még nem gyártott! Persze itt ipari méretekre gondolok! Próbálkozások vannak, de erről nem most és itt!
TOZ-8: ki tudja, milyen minőségű a pusek? Bemégy a Gyöngysorba és kesztyűt kell húzzál ahhoz, hogy a kiválaszd a számodra megfelelőt! ( Ebből lesz bajom, de érdemes lenne azon elgondolkodni Keserű úrnak, ha a tusjavítást és az általuk megmunkált részek barnítását megcsinálnák, drágábban adnák a pusekot, mindenkinek jobban megérné és nem kellene "különféle" helyeken beszerezni az egyébként is drága snipert!)
Időjárás: a +30-as eredményeket tudom, de én képes voltam az idei -15-18 celsius
fokban is lődözni! Borzasztó az eredmény: a megszokott beállításokhoz képest 12-14
cm-t esett a lövedék! A pusekot ugyanazon a hőfokon tároltam, nem a fegyverszekrény melegéből vettem ki! (Bízom benne, VALAKI ezt hivatalosan is el fogja mondani!)
Ember:nem lehet mindenki Sike, vagy Igali! Ők tudnak lőni, (nem kicsit, nagyon)! Úgy istenigazából mi is azon lennénk, de ................!
Látod? Csak most ötféle hibalehetőség felsorolva! És lövöldözünk egy sniperrel....