nyman Creative Commons License 2010.04.09 0 0 1140
"A mondanivaloja lenyege az volt, hogy a jobber media azt allitja magarol, hogy partatlan, elfogulatlan es foleg, hogy kiegyensulyozott, es igazmondo."

Szerintem ilyet nem allitanak. Mar indulaskor is azert jottek letre, mert egyoldalu volt a tajekoztatas.

"Nos, ennek kellene legalabb a latszatat fenntartaniuk. Ez pedig azt jelentene, hogy beengednek ellenvelemenyt. De meg ezt a latszatot SEM tartjak be."

De miert??? Miert kell igy hazudni? Jobbos, oszt kesz. Ezt mindenki tudja. Ezen keresztul szemleli a hireket az ember. Ennyi.

"A jobber mediaban szinte semmi."

??? Mar hogyne. Egy ilyen portal hozta le elsokent!! Vagy az szelsojobb? A fideszTV az kussol rola, illetve csak ovatosan emliti.

Na ezert kell pl. ATVt is nezni.

Azt meg mindegyki tudja, hogy milyen trukkok vannak. A 2002-es es a 2006-os valasztasoknal is volt par erdekes csalas, de ugye az az OVB, akik az indulo partok kepviseloibol allnak felretolta.

"Ezzel szemben a Jobbik valasztasi szoroanyagaban kategorikusan kijelentik, hogy a nemzet ki lett rabolva, es, hogy minden elozo politikusnak racs mogott a helye, kb. statarium szinten."

Miert, nem? :) Mondjuk nem ezt mondja, csak szerintem mostanaban tul sok Klubbradiot hallgatsz. :)

"Az artatlansag velelme egy fontos demokratikus vivmany, sot, felvilagosodaskori vivmany"

Jaj Csudi, te sem orulnel annak, ha szabadon engednek az osszes olyan gyanusitottak, akiket gyilkossagok elkovetesevel gyanusitanak, de meg nem iteltek el jogerosen.

A masik, meg sok genyo meg azert van szabadlabon, mert a mentelmi jog.

Engem baromira idegesit most mar, hogy terelnek, falaznak, titkoloznak, titkositanak stb. Nehany dolog mar nyilvanossagra kerult, de lassunk mar vilagosan mi tortent.
Előzmény: csudi (1137)