SiriusBlack Creative Commons License 2010.04.06 0 0 1488

utánanéztem én is, és semmi jót nem olvastam róla. egy külföldi oldalon volt egy olyan nő aki kipróbálta, és bőrallergiája lett tőle. ő írta, hogy az összetevők között (gondolom a dobozon olvasta, mert az oldalon természetesen semmilyen összetevő nincs feltüntetve) fucus vesiculosus extract (barna alga) és dandelion leaf extract (gyermekláncfű levél) szerepel. a barna alga a magas jódtartalom miatt azért nem mindenkinek jó. magas vérnyomással, pajzsmirigybajjal kifejezetten ellenjavalt. bár tapaszként.....szerintem inkább semmit se használ.

 

a gáz az, hogy a személyes emailemre jött, valamilyen név alatt. sajnos kitöröltem

:(( honnan tudják a mailemet?

 

a külföldi oldalakon is arról írnak leginkább, hogy nem jött meg a megrendelt tapasz, és semmilyen választ nem kapnak a reklamálásra.

 

kíváncsi lennék, hogy hány csodaváró esik áldozatul egy ilyen akciónak. mindenki álma, hogy felragaszt pár tapaszt, és 8 hét alatt akár 35 kilót fogyhat. durva, de azon belül pimaszul bátor üzletstratégia. a fotók a legmerészebbek. a negyvenes kövér nőből, egy huszonéves sovány lesz. persze másik nő, de ez részletkérdés.

 

hogy a francba nem buknak le az ilyenek? pláne ha már sokadszor és a sokadik termékkel játsszák el ezt a játékot.

 

 

 

Előzmény: Kinga1204 (1487)