DJ_RushBoy Creative Commons License 2010.04.05 0 0 107101
Húsvéti Hármas hosszútáv behúzva így egy hónap kényszerpihi után.

Teleki 50: a LEGszebb túra.

Gyönyörű idő volt a szombati nap. Achilles problémám volt már az elején, aztán elmúlt a végén pedig megint kijött, de mint kiderült valószínű azért mert elfelejtettem reggel a duplazoknis kombót használni (vagy elszokott a lábam az egy hónap alatt a túrákról..) Jó szervezés, be is húztam 8:13 alatt.

Isaszegi Csata Emléktúra 45: a LEGjobb ellátású túra.

Ismét reggel 4 órási kelés, kómázás a vonaton, majd izgulás hogy vajon fog-e szórakozni ma is Achilles úr, de legyőztem őt.
Elképesztően jó szolgáltatás volt, potom összegért. A célban külön kiemelném az idős hölgyek önzetlen munkáját. Mennyi mindent oda varázsoltak az asztalra..:) A kedvenc a kenőmájas-csalamádés kenyér volt. 6-ig meg sem álltam.
Egyik (ha nem) leggyorsabb gyalogos(!) teljesítésem volt ez, ki is nyomtam magamból a maxit. 6:38, azaz 6,7-es átlag lett a vége. Wow!

Tojás 40 (a LEGgyorsabb teljesítés, és a LEGpocsékabb idő, persze erről a szervezők semmit nem tehetnek).

Végre sokáig alhattam. 7 órakor kecmeregtem ki az ágyból, majd 9-kor indulás Pap Gabival. Gondolom innentől nem kell ecsetelni hogy futós nap volt ez a mai, és még a pocsék időjárás sem szegte kedvünket. Lesz erről kicsit hosszabb beszámoló, dióhéjban csak ennyit. Azért leírom hogy 3:56 lett a vége :)) (Gabinak még jobb, ugyanis a Tök-hegynél féltávnál lelépett. Ez már az ő története)

Jól esett ismét túrázni egy nagyot, és örülök hogy a Húsvéti Hármast teljesíthettem.