Törölt nick Creative Commons License 2010.04.04 0 0 25799
Ja, Marcsa idén már sokadjára volt őrületesen szar. Elképesztően "hangulatember" az a pali, és miután Magyarországon játszik már jó néhány éve, azt gondolom, hogy neki nagyon nem fekszik az, ha csak sokadik opciónak számít egy csapatnál. Vagy egyenlőbb az egyenlők között és akkor többnyire megy neki az ipar (Kaposvár) vagy pedig az van, ami Székesfehérváron volt és ami most itt van: három jó meccs után három rossz, aztán egy kurva jó, majd kettő fos, stb.:)))

Bencze legalább hivatkozhat az egészségére, szarul is érzem magam, amikor rendre felhozom, hogy már megint csak kevesebben voltunk vele a pályán, de hát ha egyszer ez így van...:(

Amit még nagyon sajnálok, hogy Dale balhézott össze Ivkóval, nem pedig Ross. Az a pofa egy igazi labdatemető, akinek az egója a Szolnok új fekájához hasonlóan simán van akkora, mint Bradfordé volt, viszont Taylorral (és pláne CB-vel) ellentétben ő átlagon aluli távoli dobó. Williams szvsz sokkal jobb játékos nála, inkább neki kéne félórákat kapnia, hogy belelendüljön végre, jóval több hasznát látnánk a játékának.
Előzmény: Krézisrác (25798)