Hencsy1983 Creative Commons License 2010.04.04 0 0 939

Pár éve még én is azt mondtam, hogy a húsról nem tudok lemondani. Aztán mikor az orvosom felírta a salazopirint, annak a 2. hónapjától megundorodtam a hústól. Ez fél éve volt. Azaz nem régóta vagyok az.  Nekem genetikai az RA.

Először csak a szalámi félék, aztán minden. A sertéshúst pl sosem szerettem. Attól könyen megváltam, aztán mindentől. Most már nem szedem azt a gyógyszert, lehet meg is enném a húst, de már nem akarom. Olyan erős fájdalmaim nincsenek már mint a húsevő korszakomban. Így valamit segít.

A lenmagot én is használom mindenbe. De csíraként más. De az utolsó vérvétel eredményemnél magas volt a koleszterinszintem, ami szerintem röhely. Nem tudom mi okozta. Biztos nem a szalonna :)

Kölest most vettem először. De nekem be jött. Igaz én fél kilót 450 ért. Hajdinát is vettem azt 300-ért szintén fél kilót, de még nem próbáltam. Remélem izlik majd. Hát sajnos nekem az ukrán határ az ország másik vége.

Heti 1 vagy 2 alkalommal fogysztok kefirt vagy joghurtot.

A természetgyógyász javasolta , hogy nem kellene fogysztanom tejterméket, meg tésztaféléket sem. De hát akkor már nem lenne mit ennem. És a hétköznapokban egy tészta készül el a leggyorsabban. Főleg hogy 5-kor érek haza a munkahelyemről. Mellette diplomadolgozat írás és nyelvtanfolyam. De az utóbbit meg én választottam az életem részeként és így ezzel nekem kell megbírkoznom. De az RA-t azt nem kértem és sajna még is jött. :(