yoovan Creative Commons License 2010.04.04 0 0 25

Látszólag milyen szép nemzeti, keresztény gondolatok. Csak, hogy a zsidó fóbia most is előjön, még e szent ünnepen is. Ugyan is, Jézust tevőlegesen valóban zsidó emberek küldték a keresztre, római segédlettel, de nem a zsidók, mint nép, hanem minden bűnös, Isten ellen lázadó ember küldte keresztre Jézust.
Magyarul a bűnös emberiség (az Éden kerti Isten ellenei lázadás óta) vétkei miatt kellett meghalnia, és nem csupán a zsidók miatt, Jézusnak.
Tehát, ha valakinek nincs teológiai ismerete, akkor ne beszéljen össze-vissza, főleg ne rejtsen el burkoltan antiszemita megjegyzést egy húsvéti üzenetben, főleg ne egy templom előtt.
Ezzel le is írtam mi a legnagyobb bajom a Jobbikkal (mind amellett, hogy elismerem a Fidesznek is sok tisztuláson kell még végig mennie), még pedig az, hogy gyűlölettel van magyar állampolgárok felé, csak azért mert zsidók, vagy cigányok, vagy MSZP-sek, és Fideszesek.
Mert nagyképűek, ízléstelenek, gőgösek, képmutatóak, és erőszak poltikával (csendőrség felállítása, és aki nem jön be, majd elkalapáljuk stb...) akarnak rendet teremteni.
Jézus, a kereszténység, nem erről beszél.

http://onkormanyzat.mti.hu/Pages/News.aspx?ni=4728

Előzmény: yoovan (23)