Dió4 Creative Commons License 2010.04.03 0 0 13036
Ha úgy tűnik jobbnak, én akár ki is mennék, csak a feleségem nem feltétlen díjazná, hogy még ezzel is drágítom a dolgot. Mert éppen mostanában fogunk beköltözni abba a házba, ahova ezeket szánom, gondolom, nem kell magyarázni ez mivel szokott járni pénzügyileg. Ugyanakkor szeretném addigra kialakítani a kertet, van már ez meg az, kiviben is gondolkozom, csak még nem találtam neki helyet.
Tőlem olyan 250 km-re van Nyitra, ezt meg lehet járni egy nap alatt. Még két embert el is tudnék vinni, s a negyedik helyére lehetne fektetni a növényeket, 1 méteresig. Viszont két méteres fákat nem vállalnék, az nem fér be úgy, hogy felelősséggel hozhassam el másoknak. Talán másnak ez sikerülne, talán más közelebbről tudna menni, beszélni kellene róla, csak szerintem megy az idő, s azt gondolom, jobb lenne mostanában ültetni mint nyáron, konténer ide vagy oda. S előtte még az eladóval is kell egyeztetni.

Olvastam egyébként Zotya papától egy leírást az ültetésről, szerinte se mindegy mikor történik. Ebben ő 3 éves növényeket ajánl kiültetni. Mindjárt beidézem. A 2-3 méteresek ennél biztosan idősebbek, hiszen írják, hogy lassan nő, drágábbak, s nem biztos, hogy megéri kockáztatni, de persze ezt mindenki eldöntheti maga.
Mindenkinek kellemes ünnepeket, én hétfő este leszek legközelebb, addigra kitalálhatnátok valamit!:-)
Előzmény: Hanga444 (13032)