Napsi67 Creative Commons License 2010.03.30 0 0 9
 

Sziasztok!

 

Mi voltunk Görögországban nyaralni, a repcsire fel lehet vinni kistestű kutyikat, kilónként 2.500,-ft., (reptéren kell fizetni, kézipoggyászként):-P A sztyuik imádják:))) Nem az utasokkal foglalkoztak, hanem a Macikával)))

Már az idei nyárra is lefoglaltunk 4 hetet,  ill. szeptemberre is 4 hetet, ugyhogy megvan a repjegy a kutyinak is:))

Nagyon jól viseli, semmi gond. Van méretre szóló táska, abban megyünk fel a fedélzetre)) A gépen pedig, simán kiengedem, nem szólnak. Egyedül a leszállás ill.  a felszállásnál nézett fel Macika, hogy mi a fene van))) A lényeg, hogy mielőbb foglaljatok repjegyet, mert, ha már 3 kutyus van a gépen, nem mehet fel több kutyus! Csak karanténban... (na, azt meg soha)

Nagyon kevés "kutyabarát hotel" van, de mi szerencsére kifogtuk a legjobbat es 3 méter a tengertől:-))) Idén úgy döntöttünk, ha már kimegyünk, akkor maradunk pár hetet. Igaz, vannak kint barátaink (akik kutya ellenesek), de ahogy meglátták a kiskutyák egyből beleszerettek! Macikát végül haza sem akarták engedni, annyira megszerették.  Útlevél, friss doki igazolás kell, semmi más nem kell  a kutyinak.

Képet mellékelek.))

A sós tenger, ill. a homok miatt a tappancsvédő krémet nagyon ajánlom, nekünk bejött. Télen, itthon is azt használjuk. Kölyöktappancsa van tőle.))

Egyébként a kutyinak teljesen mindegy, hol van, lényeg, hogy a gazdival legyen, akár földön, vizen, levegőben:-))))

Üdv. Macika és Zsuzsa

Ha valakit érdekel bármi info: kicsizsu67@gmail.com

www.gallery.site.hu/u/Napsi67/