Köszi a válaszokat.
Én is úgy látom hogy a csövezést mindenképp érdemes megcsinálni.
"nem nagyon tudtunk itt ellenérvet felhozni, max csak a hagyományos porszívókhoz mért magas árát"
Hát, akkor ezt is ki lehet húzni mert a mostani gépezet kb. 2x annyi volt mint egy kp. teljes rendszer géppel. Típust nem írok hogy véletlenül se reklámozzam, de nem Lux.
Nagyon röviden csak azért mentünk bele, mert előtte is elég jó gépet használtunk (Dyson DC11 majd DC23) és ezek után bátran megfogadtam, ha az ügynök le tud nyűgözni akkor megvesszük. És le tudott. Erősen műszaki ember vagyok és megtetszett a technika nomeg az eredmény.
A forgó fejre azért kérdeztem rá, mert szőnyeget takarítva ez a legfontosabb komponens.
A Dyson légturbinás fejjel dolgozott. Működött is szépen, azt hittem nincs is jobb. Egész addig amíg az új gépet ki nem próbáltam. Ennek elektromos feje van, sokkal gyorsabban pörög és a legkisebb letapadt szöszt is felkapja a padlószőnyegről.
Ezek után a légturbinásban nem bízom annyira.
Az akkus megoldás érdekes koncepció, ilyet még nem próbáltam.
Tényleg, ki lehet valahol próbálni pl. a Sistem-Air tartozékokat?
Egy másik kérdés. Mennyire vezeti a hangot a beépített csőrendszer?
Pl. ha a konyhában a padló elszívót bekapcsoljuk az éjszaka közepén, egy távoli másik szobában lehetne-e bármit hallani a fedeles fali csatlakozón keresztül?