No, igen. Gyurcsány is azt mondta, hogy a Fidesz az azonos a Jobbikkal.
Látom Te is hasonló módon látod.Igen, ezt hívják szalmabábú-érvelésnek.
Én nagyon sajnálom, de folyamatosan ki kell hogy ábrándítsalak: nekem van egy véleményem a jobboldalról, van egy véleményem a fideszről, a jobbikról, sőt, még Gyurcsányról is, de itten mostan nem ezekről beszéltem, hanem bármennyire is fájdalmas neked biza rólad. És ez akkor is így van, ha te most azzal fogsz jönni, hogy látod, miszerint én a japán bálnavadászokkal értek egyet a Greenpeace aktivistákkal szemben.
Ismétlem, teljesen megkerülhetetlenül az a való, hogy ént biza téged butáztalak le, nem Orbánt, nem a jobboldalt, nem a fideszt. Fel bírod ezt fogni? Téged, mint véleményformáló értelmiségit (és igen, addig terjeszkedve vagy buta, amennyit magadból közszemlére teszel) butáztalak le, és
Ami azért vicces, mert igazából, semmit sem tudsz rólamez megint a butaságod fényes bizonyítéka, hiszen én nem is akarok tudni rólad semmit, amit tudok rólad, azt te akartad, hogy tudjam. Azon túl nekem semmi közöm a kompetenciáidhoz, tőlem lehettsz kiváló háziasszony, aki példás tisztasággal fogadja esténként a munkából fáradtan megtérő urát, lehetsz remek szakács, érthetsz kiválóan a mosás rejtelmeihez, valamint azt sem tudhatom, hogy milyen csodálatos levelestésztákat tudsz sütni, tehát újfent felhívnám a figyelmedet arra, hogy én téged csak az általad velem közöltek alapján és mélységéig tartalak butának.
Hiszen éppen ez, és a hasonló működés az, ami miatt igen sokan radikalizálódnak ebben az országban, ami után megütközve néztek szét, ... "hiába, nem értik, buták".....Igen, pont ezt magyarázom én is, hogy te a butaságoddal fekundálod az amúgy is buta társadalmat, kvázi mintha egy piromániást arra buzdídgatnál, hogy rakjon már egy kis "hagyományos" tüzet.
Ugyan baráti szívjóságból tettedMi bajod? A fórum erkölcsi fárosza felhatalmazott, hogy rá hivatkozhassak, ha támadás érne, mert igenis egy idegesítő butának meg kell mondani a szemibe áperté, hogy idegesítő buta. Ha az Úr így óhajtja, ki vagyok én, hogy elébe álljak az Ő akaratának?