kaesze Creative Commons License 2010.03.17 0 0 197

Szia(sztok)!

 

Az jutott még eszembe, hogy olyanokkal is érdemes volna felvennetek a kapcsolatot, akik születésüktől fogva hallássérültek, saját tapasztalataikkal segíteni tudnának Nektek. A Nők Lapja Cafe "hallássérültek ide!" fórumára is írhattok.

 

Kitartás!:) A szülőnek is nagyon nehéz, de a legnehezebb a gyerekeknek megélni és ha fenáll a hallássérülés, elfogadni ezt a helyzetet. A mai magyar társadalom intoleranciája mellett a fogyatékkal rendelkezőknek rengeteget kell küzdeni azért, hogy teljes értékű embernek tartsák. Emellett a saját korlátok elfogadása rendkívül nehéz. Csak akkor sikerülhet, ha a közvetlen környezet: család, óvoda majd iskolatársak, tanárok elfogadók...Nem akarlak elkeseríteni, de egy életen keresztül kapja a lelkébe a döféseket a környezetétől az, akinek hasonló problémája van. Ha beleolvastok a fen említett fórumba, látni fogjátok, hogy milyen problémákkal szembesülünk a mindennapokban.

 

Lehet, hogy az előbbi soraim pesszimista hangvételűre sikeredtek, DE A HALLÁSSÉRÜLÉS MELLETT IS LEHET TELJES ÉLETET ÉLNI! :))

Előzmény: MaN79 (194)