szerzso24 Creative Commons License 2010.03.17 0 0 195

Remélem nem veszed okoskodásnak, de amikor olvastam a válaszodat az jutott eszembe, hogy lehet hogy egyszerűen figyelem zavara van a gyereknek. Mert nekünk persze az is van. Az én lányom is koraszülött, de ő 26. héten született.

Nekem az a véleményem hogy semmi nem hülyeség ami eszedbe jut, én is ezt csinálom állandóan, de egyre vigyázz ne vidd túlzásba. Tapasztalatból mondom, engem egy hajszál választott el az idegösszeomlástól. Az ember állandóan próbálkozik, küzd és harcol és iszonyatos pofonokat kap azoktól akiktől segítséget várna. Én emiatt járok most Pestre a lányommal ott tapasztalom a segítőkészséget. Bizony a kapcsolatom is majdnem ráment, mert nem érdekelt semmi, csak hogy mit tehetnék a gyerekért. Ez most is igy van, de egy kicsit foglalkozom magammal is, és a párommal is mert nem megy másképp.

Abból amit leírtál teljesen átérzem, szinte ugyanezen megyünk mi is át. Hihetetlen ahogy tudják kezelni az embereket.

Végül még azt szeretném írni, és nem azért hogy elkeserítselek, de a hallássérülést rendkívül nehéz észrevenni, bár a te lányod lényegesen többet beszél mint az enyém 4 évesen, de mi is úgy mentünk el a hallásvizsgálatra, hogy kizárt, hogy rossz a hallása. Előző nap bennt ültünk az ebédlőben, az apja pedig jött be a nagykapunk az autóval, nem látott ki az ablakon de felugrott hogy apa!! Megismerte az autó hangját.

A torna is biztos jó lesz, mi is csináljuk. A gyakorlatokban szinte mindíg az utolsó a szögdelés és a ringatás. Mi vettünk egy kis trambulint a szögdeléshez, és egy függőágyat a ringatáshoz. Ez nagyon bevállt, a szobájában van felakasztva, nagyon szeret benne ringatózni.

Nem mondom hogy könnyű, minden áldott nap meg kell csinálni, sokszor nincs hozzá kedve, akkor végig nyávogja, de nem engedek neki, akkor is csináltatom vele ha végig sírja. Lehet kegyetlennek hangzik, de nem szabad elgyengülni.

Kíváncsi vagyok mit tud mondani a gyógypedagógus.

Írj ha van fejlemény.

Én kiraktam a hírdetőbe a házat, majd felteszem a net-re is.

Előzmény: MaN79 (194)